Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja GRUDZIEŃ 2017

Data utworzenia : 2018-01-05 15:46 | Ostatni komentarz 2018-01-21 22:37

Redakcja LOVI

5700 Odsłony
154 Komentarze

Drodzy użytkownicy! To był dla nas najtrudniejszy wybór od dawna. Wiemy, że wiele z Was poczuje się niedocenione i rozżalone, bo robiły świetną robotę na forum a nie dostaną nagrody. Niestety laktatorów jest tylko i aż 10. Mamy nadzieję, że wyróżnione się ucieszą a te, którym w tym miesiącu się nie udało, zostaną z nami i dadzą nam szansę nagrodzić się w kolejnych miesiącach. Wyniki GRUDNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator elektryczny EXPERT - otrzymują: agn_kaw agniejeska Agusia8 Aisa94 Akone aleksandraajk aneta7734 Ewelaa Kalina91 marieee89 WYRÓŻNIENIE – wkładki Discreet Elegance - otrzymują: agnieszka.sz Anna.Filipowicz D.Gluszek Ewcia2 Ewcia88 Kinga666 magnolijam20 M.Jacek S.Tomczyk Zabusia90 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-01-13 21:33

O mariee udało się nam jednak życzenia nasze się spełniły :) ja też doczekać się nie moge aż wyprobuje go i oczywiście się podzielę opinia ale zanim opinie napisze muszę go solidnie przetestować. Ewcia daj znać jak tam test drugi tzn czy się udało :)

2018-01-13 21:02

Ewa, mocne kciuki ;) Nie umiem się już doczekać laktatora i tego kiedy go wypróbuję;) ;)

2018-01-13 20:43

Ewcia Trzymam kciuki oby się udało.Pisz od razu jak zrobisz ;) Jak tylko laktator do Nas dotrze to od razu go wypróbujemy i napisze opinie :) Juz nie możemy sie doczekać i cieszę się ze w koncu bede miała wiecej czasu i bede mogła wyjsc gdzieś na troszkę dłużej nie parzac na zegarek że musze już wracac :)

2018-01-13 16:20

Ewcia oby się udało może i mi sie uda :) staramy się z mężem o córeczkę zobaczymy jak to wyjdzie. Ja raczej do marca będę czekać na okres jak się nie pojawi to zrobię test może nie trafię na wadliwy :D i też się nie mogę doczekać laktatora chce zacząć testować będę ściągać i mrozic bo w lutym idziemy gdzieś więc mleczko się przyda małemu.

2018-01-13 15:35

Jutro robie kolejny test mam nadzieje ze ostatni;) piszcie opinie o laktatorze.czy wam pomaga w karmieniu ;-) pozdrwiam..milego weekendu;-)

2018-01-13 14:18

Ewcia2 mi też wychodziła teraz przy córce bardzo blada kreseczka :) Tez doatalam e-maila o paczce i już nie mogę się doczekac kiedy dojdzie do mnie ten laktator i będę mogła nim odciągać ;)

2018-01-13 10:41

Ewcia to może się udało bo często jak jest wczesna ciąża to druga kreseczka jest ledwo widoczna. Magnoliam to prawda kurier z poczty zawsze doręcza mi do domu paczkę tylko listonosz zawsze zostawia na poczcie jeśli widzi ze ciężkie czy nie wejdzie do skrzynki.

2018-01-13 06:54

Anna.Filipowicz proszę mnie tu nie obrażać i wrzucać wszystkich do jednego worka. Kurierzy pocztowi biorą ze sobą wszystkie paczki. A jeżeli chodzi o listonoszy to wiem że niektórym się zdarza wy pisać jakieś awizo w ciemno jak nie są w stanie się ze wszystkim zabrać, ale u nas na urzędzie jest to sporadycznie. I wiem też że lostonoszom się obrywa za to czego nie muszą nosić, bo jak list gabarytowe jet zwykły a nie polecony to listonosz ma obowiązek wrzucić go do skrzynki a jak nie wejdzie do skrzynki to trudno, usługa jest opłacona do skrzynki więc wtedy już się tego nie bierze w rejon tylko od razu na pocztę idzie... agn_kaw możesz zadzwonić w pon rano do tej firmy i poprosić żeby tym razem paczka została dostarczona do domu a nie zostało zestawione awizo w taki czy inny sposób, mimo że jesteś w domu... może to ktoś w końcu ochrzani i się w końcu nauczy. Ewcia u min też zawsze wychodziła ta druga kreska bardzo bladziutka... :-) Trzymam kciuki