Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (895 Wątki)

Zakupy w aptece

Data utworzenia : 2017-05-31 10:49 | Ostatni komentarz 2019-07-15 07:20

Kinga666

36687 Odsłony
1018 Komentarze

Hej Dziewczyny :-). Nie mogę znaleźć takiego tematu a potrzebuję pomocy. Jestem w 7miesiącu i powoli zaczynam kompletować wyprawkę dla siebie i Maluszka. Niedługo planuję zrobić zakupy w aptece jednak nie jestem pewna co kupić. Chodzi mi o produkty do szpitala a także już takie, które przydadzą się w domu przez najbliższe miesiące. Szukałam w internecie jednak na każdej stronie jest co innego. Może Wy mi pomożecie? :-) Co muszę kupić dla siebie do szpitala i co przyda się po porodzie? No i oczywiście co kupić synkowi? :-) Chodzi mi o leki jak i kosmetyki :-) Jeszcze takie pytanko, jakie apteki internetowe polecacie? :-)

2017-07-12 19:28

Ola szkoda że wcześniej się nie zapytałaś położnej o ten krem na brodawki , dużo więcej bym zaoszczędziła ;) Kinga w telefonie zobaczysz zdjęcia jak obrócisz ekran ;)

2017-07-12 19:16

Kinga dokładnie troszkę trzeba je uwrażliwić i podrażnić, żebyśmy szoku później nie przeżyły. Będziesz miała możliwość to wejdź na kompa i zobacz co tam jest :) to i tak tylko typowa wyprawka szpitalna, by nie jechać do szpitala z dwa walizkami na kółkach niczym jak na Majorkę :P

2017-07-12 18:19

Kurcze, mój telefon nie pokazuje zdjęć :-( Aleksandra, położna poleciła mi żebym po każdej kąpieli pocierała brodawki ręcznikiem, podobno też jakoś pomaga :-)

2017-07-12 18:16

Oliwcia widzę, że zamówiłaś smoczki LOVI dla niemowlaka, tez się na nie czaję, tylko na niebieskie bo dla chłopca :) Jeszcze ciepłe, prosto ze szkoły rodzenia dodaje Wam wyprawkę. Położna potwierdziła, by dwa miesiące przed zacząć się smarować, można delikatnie podszczypywać sutki, włożyć do biustonosza jakiś drapiący materiał, by się piersi przyzwyczajały. Powiedziała również, że ziaja jest najlepsza i najtańsza, najbardziej popularna i polecana. Firma Lansinoh to to samo co ziaja, a w tym przypadku płacimy tylko za firmę.

2017-07-12 16:28

Zakupoholiczki ;)

2017-07-12 15:46

I jak tam zakupy? :-) Jak ja już bym chciała też złożyć swoje zamówienie :-)

2017-07-12 15:32

Dziś rano był kurier z moją paczką :-)

2017-07-12 14:20

gabilabi, koniecznie daj znać jak się sprawdzają. Jeśli chodzi o maść na brodawki to zalecane jest aby zacząć używać jej 2 miesiące przed porodem, a nie dopiero jak pojawiają się problemy z karmieniem.