Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Nowe czy używane?

Data utworzenia : 2013-01-24 12:34 | Ostatni komentarz 2024-07-27 15:03

konto usunięte

53174 Odsłony
958 Komentarze

Jakie jest Wasze zdanie na temat kupowania nowych i używanych rzeczy dla dzieci?I nie chodzi mi tylko o ubrania.

2014-01-25 13:29

dziewczyny wy to macie farta, ja jak już kiedyś pisałam byłam raz czy dwa w ciuchach i niezbyt byłam zadowolona ciuchy zniszczone a ceny takie, ze lepiej iść do marketu i kupić nawet te najtańsze, bo dużo lepiej wygladały niz te sprane firmówki. Jednak ostatnio i mi udało sie utrafić małej sukienkę z przeceny w biedronce za 5zł nową

2014-01-25 12:41

Tylko trafić na coś fajnego w dzień kiedy jest wszystko po zł jest bardzo trudno. tym razem poszłam,nie planowałam i sie udało.a nie raz to już puste wieszaki są.

2014-01-25 12:24

Dariolka gratuluję zakupów! U nas na osiedlu w grzebalcu jest w dzień dostawy 40 zł za kg tak więc jedno ubranko wychodzi mi tak mniej więcej po 5- 8 zł. Za 1 zł to bym chyba cały asortyment wykupiła :)

2014-01-25 11:55

wiadomo przyszła matka też chce się nacieszyć kupowaniem takich słodkich ubranek dla maluszków,bo to cieszy.też tak mam:) i mimo że dostałam już dużo ubranek,a jeszcze jak będzie druga dziewczyna to mam po julce to i tak zapewne będę chodzić po sklepach i kupować heh:) ostatnio byłam na ciucholandzie i kupiłam kilka rzeczy dla julki. dużo z h&m i 5-10-15 bluzki,spodnie i rybaczki na lato.Jestem zadowolona bo akurat było wszystko po 1 zł :D

2014-01-24 22:40

dariolka ja tez dostałam pełno ubranek ..w sumie to w ciazy chodzilam po sklepach , galeriach i wymyslalam bo wszystko dostałam , wszystko miałam a mimo to chciałam cos od siebie noweego :)

2014-01-24 21:30

My również kupujemy takie i takie, nowe i używane. Tym bardziej jeśli są niezniszczone i zadbane. Karuzele znanej firmy, która jest bardzo droga jeśli mowa o nowej, również kupiłam używaną kiedy zepsuła mi się dość szybko ta, którą dostaliśmy od mojego brata (nową).

2014-01-17 12:36

Ja dziś dostałam cały wór ubranek dla bobasa,takie uniwersalne.Używane a jakie piękne. Cieszę się z tego co dostałam:)

2014-01-17 11:46

Ja kupiłam dla mojej ostatnio dwie pary spodni. Dres w rozmiarze 86, i dżinsy 92. Też z myślą o tym, że dłużej pochodzi. Dżinsy są ocieplane, więc może za rok posłużą, a teraz po prostu zawijam nogawki. Ja lubię mieć dla małej nowe ciuszki, więc kupuję, ale też zawsze przynajmniej o rozmiar większe. Używanych znów ostatnio dostałam całą reklamówkę i też je nosi, bo nie są ani brzydkie ani zniszczone. I powiem wam jeszcze, że dużo szczęścia mam z tymi ciuszkami, bo to są od koleżanki mojej teściowej. W innym wypadku nie miałabym od kogo dostać, bo same chłopaki dookoła.