Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2322 Wątki)

Wyprawkowy must have

Data utworzenia : 2022-12-09 16:56 | Ostatni komentarz 2024-12-17 21:25

Konto usunięte

8742 Odsłony
1005 Komentarze

Co okazało wam się niezbędne w wyprawce i bardzo przydatne po porodzie?

Będąc w ciąży nigdzie nie znalazłam takich informacji, a rzeczy na rynku jest teraz tak wiele, że niewiadomo co się tak naprawdę przyda, a co nie...

U nas niezbędna okazała się dostawka do łóżka oraz książeczki kontrastowe.

A u was?

2023-06-09 00:00

My mamy w każdym łóżku szuflady - nawet w łóżeczku dziecięcym. Mega się przydają do schowania różnych rzeczy :) Pościele, walizki, zapas pieluch, latem zimowe ciuchy, a zimą letnie. Przydaje się takie dodatkowe miejsce. 

2023-06-08 21:49

Te szuflady w łóżeczkach to fajna sprawa, zawsze można schować pościel czy ubranka. Ja też mam taką szufladę w naszym łóżku w sypialni i właśnie chowam tam wszystkie pościele, poduszki czy kołdry 

2023-06-08 20:04

Ja mam w jednym łóżeczku szufladę. W drugiej nie mam i przyznam , że przydaje się. Syn mam bardzo duży pokój i szafe więc szuflada nie jest konieczna

2023-06-08 20:02

My niestety łóżeczko syna mamy bez szuflady 

za to w salonie dokupiliśmy komodę z trzyma szufladami co ułatwiło nam pochowanie rzeczy i zawsze mamy wszystko pod ręka :) 

małe rzeczywiście szuflada pod łóżeczkiem spoko pomysł bo tak jak piszecie można prześcieradła między innymi pochowac 

ja w szafie mam kartony specjalnie kupiłam i w nich trzymam takie rzeczy :) 

2023-06-08 19:48

Ja mam mały pokoik dla obu synów . I powiem ci ze szuflada w łóżeczku się bardzo przydała . Chowałam tam pościek i kocyki i syn niegdyś starszy nie był nią zaciekawiony 

2023-03-01 21:58

Zależy od organizacji pokoju. Jeżeli nie ma się za dużo miejsca na dodatkowe rzeczy dla dziecka to szuflada bardzo przydaje się. Jednak jeżeli można te rzeczy położyć w innym miejscu np pod przewijakiem czy w komodzie to ta szuflada może być ale niekoniecznie musi bo i tak jest gdzie przechować te rzeczy ;)

2023-03-01 15:14

Przy dzieciach to tych przydasiow jest naprawdę dużo, więc ta szuflada to naprawdę zawsze dodatkowe miejsce. Ja tam upycham i ręczniki, pieluchy, pościel i chusteczki. Na razie córka nie rozgryzla jak się otwiera ta szufladę, więc cieszę się, że mam póki co wszystko to pod ręką :)

2023-03-01 14:08

Dokładnie! Mam tam zapas pampersow, chustek, jak mi sie nie chce iść wynieść za małych ubranek to tez przez jakiś czas tam składuje :)