Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2322 Wątki)

Wyprawkowy must have

Data utworzenia : 2022-12-09 16:56 | Ostatni komentarz 2024-12-17 21:25

Konto usunięte

8741 Odsłony
1005 Komentarze

Co okazało wam się niezbędne w wyprawce i bardzo przydatne po porodzie?

Będąc w ciąży nigdzie nie znalazłam takich informacji, a rzeczy na rynku jest teraz tak wiele, że niewiadomo co się tak naprawdę przyda, a co nie...

U nas niezbędna okazała się dostawka do łóżka oraz książeczki kontrastowe.

A u was?

2023-03-01 13:28

Ja mialam w szuflada przy starszej corce ;) przy mlodszej mialam nie kupowac ;) skonczylo sie ze mam z szuflada;)

Zawsze opcja na schowanie chociazby maty bujaczka czy podstawowych rzeczy jak chusteczki czy posciel;)

Fakt dzieci jak sa starsze to wczesto zagladaja do niej ;) wiec moze byc tez dobra na zabawki;)  minus ze jednak ta szuflada jest plytka ale zawsze cos zwlaszcza jak ma sie male mieszkanie

2023-03-01 09:28

Dokładnie, zawsze mamy tam dodatkową paczkę chusteczek lub pampersów i jest pod ręką w razie czego :) 

2023-02-28 22:46

Tez mamy łóżeczka Z szufladami, dla mnie mega wygoda, ze coś tam zawsze mozna upchnąć :)

2023-02-28 22:26

Ja również mam bez szuflady i tez stwierdzę, ze z jednej strony dobrze, ze jej nie mam. Syn ma tyle siły ze jeździ łóżkiem po połowie pokoju zanim wstanę (ostatnio jakoś mam twardy sen, aż wstyd się przyznac :p) 

2023-02-28 14:22

Ja mam łóżeczko bez szuflady bo jednak wczesniej łóżko z szufladą mi się się nie sprawdziło. Wolę schować pod łóżko pudełka plastikowe.

2023-02-28 10:07

Ja popełniłam ten sam błąd kupując komodę z płytkimi szufladami , która nie jest praktyczna. Jednak coś tam zawsze schowa sie

2023-02-28 09:51

Ja popełniłam ten sam błąd kupując komodę z płytkimi szufladami , która nie jest praktyczna. Jednak coś tam zawsze schowa sie

2023-02-27 11:03

Ta szuflada w łóżeczku to naprawdę dużo więcej miejsca do przechowywania :) 

Ciuszki trzymam w komodzie pionowo, i na bieżąco pozbywam się z niej za małych, więc robi się miejsce. Tylko ja popełniłam błąd, bo zdecydowałam się na komodę, której szuflady okazały się dość niskie, przez co coraz ciężej będzie się te ciuszki przechowywało jak córka będzie rosnąć :/