Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2322 Wątki)

Wyprawkowy must have

Data utworzenia : 2022-12-09 16:56 | Ostatni komentarz 2024-12-17 21:25

Konto usunięte

8746 Odsłony
1005 Komentarze

Co okazało wam się niezbędne w wyprawce i bardzo przydatne po porodzie?

Będąc w ciąży nigdzie nie znalazłam takich informacji, a rzeczy na rynku jest teraz tak wiele, że niewiadomo co się tak naprawdę przyda, a co nie...

U nas niezbędna okazała się dostawka do łóżka oraz książeczki kontrastowe.

A u was?

2023-06-11 09:34

No właśnie chodziło mi o ta mniejsza, ale właśnie starcza na krótko.. No to nie fajnie , moje plany legły w gruzach ;) łóżeczko mam do synie , praktycznie nowe, bo syn od początku spał z nami w lozku , bo łóżeczko parzyło..

2023-06-11 09:16

U nas przy pierwszym dziecku to była kołyska i do tego płyty z melodiami, dźwiękami dla maluszków itp. a przy drugim dziecku to była tona pieluszek muślinowych/bambusowych i laktator elektryczny na sam początek

2023-06-11 09:08

Ja dla pierwszego dziecko miałam łóżeczko z szufladą i w ogóle się nie sprawdziła. Tylko się kużyła. Dla młodszego rozłożyłam to samo łóżeczko ale bez szuflady po prostu. 

Jeżeli chodzi o dostawki to słyszałam że te mniejsze starczają na krótko i i tak trzeba kupować szybko coś nowego a większe faktycznie sporo miejsca zajmują...

2023-06-10 19:10

Warto się zorientować w różnych sklepach online jak jest z wymiarami dostawek do łóżek :)

Zapewne jest ich wiele. 

U koleżanek widziałam takie małe i takie duże jak łóżeczka.

2023-06-10 15:45

Z tego co kojarzę to dostawka tez jest dość spora i chyba zajmuje podobnie tyle samo miejsca co łóżeczko 

2023-06-10 10:49

Nie weszła ? Ja mam problem z łóżeczkiem , z pierwszym synem miałam mało miejsca jak było łóżeczko i myślałam , ze dostawka jest mniejsza i jest lepszym rozwiązaniem jeżeli chodzi o problem z miejscem..

2023-06-10 07:20

Dostawka marzyłam właśnie ale mam za wąska sypialnie i nie weszła :(

2023-06-09 13:46

Ja miałam dla dyna łóżeczko z szuflada i nie korzystałam z niej.. coś tam wkładałam , ale zapominałam , ze coś tam jest..:) teraz wgl się zastanawiam naD dostawka zamiast łóżeczka. Któraś miała i może sie wypowiedzieć ?