Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2333 Wątki)

Poród rodzinny

Data utworzenia : 2015-12-02 12:03 | Ostatni komentarz 2022-01-17 11:21

agnieszkanowobilska

22111 Odsłony
1451 Komentarze

Kochane mamusie,jakie macie o tym zdanie? Wasz mąż / partner był obecny przy porodzie? Chciał sam czy poniekąd zmusilyscie go do tego? Ja sobie nie wyobrażam żeby był tam razem ze mną :) ze szwagierka przy porodzie była jej mama. Jakie macie zdanie na ten temat? :)

2017-10-29 22:29

Film prawie skończony, jakbym poszła do kina to bym była zła, że wydałam kasę i ruszyłam się z,domu mocno naciągane akcje, jak to w trójce, jedynka była lepsza. Zamarancza świetnie napisane ;) Lina powodzenia na końcówce :) wyśpij się hihi

2017-10-29 21:58

Zamarancza widzisz zawsze przyjdzie pora na telesfora hehe :-P A odpisujemy dla rozrywki, widzisz ostatni tydzien do terminu to się człowiek w domu nudzi bo ani siły już nie ma, ani pogoda nie sprzyja to co tu robic innego :-P

2017-10-29 21:41

Ale się uśmiałam :) nie wiem kim ona jest, ale to mistrz :D zastanawiam się po co jej odpisujecie.. prowokantka i jedyne co mi przychodzi na myśl to Madka :) Moja droga ja tam na ustawach się nie znam, ale wolę słuchać niedouczonych lekarzy niż Ciebie :D U mnie kilka nocy nieprzespanych więc padam... zjadłam kolację z mężem, moje dziecko (z ciąży prowadzonej przez ginekologa) śpi sobie grzecznie i co więcej Wam powiedzieć... Nic Wy się na życiu nie znacie i dobrych rad takiego autorytetu słuchać nie chcecie :) :P wstyT!!! Testem na tym forum już długo i nie było tu jeszcze takiej osoby, która uważa się za lepszą od wszystkich...

2017-10-29 21:03

My dzisiaj byliśmy na obiedzie z przyjaciółmi, później nais mężczyźni poszli na kręgle a my na deser do kawiarni :) także po ostatnim siedzeniu cały czas w domu miałam bardzo dużo atrakcji jak na jeden dzień :) U nas właśnie jest czkawka w brzuszku :-D

2017-10-29 20:51

A ja wlasnie sobie ogladam masterchefa i bawie sie z corcia w brzuszku bo szaleje jak co wieczor. Az caly brzuch mi chodzi. Chyba po porodzie bedzie mi tego brakowalo. Ooo.. To fajnie ze dzieciaczki beda spaly. Spokojnie bedziesz mogla sie odprezyc z mezem. :-) . to milego wieczorku:-).

2017-10-29 20:30

Matko kochana jeszcze!!!!!! ileż można, dziewczyny ignorujmy wypowiedzi tej pani. Szkoda nerwów. Dalej zero odpowiedzi czy jest położną czy kobietą w ciąży. Chociaż ja myślę, że położną dopiero co po studiach, po stażu lub w trakcie ..... Agniejeska u mnie ok chociaż niewyspanie daje znać o sobie. Martynka śpi, Arek prawie. Mamy w planach z mężem obejrzeć najnowszy "XXX" chyba z dopiskiem w tytule reaktywacja. Wypić herbatę i spać. Pogoda okropna wieje i pada cały dzień, ale u teściów na obiedzie byliśmy :) a co u Ciebie i reszty mam?

2017-10-29 20:18

Oj erisia. A ty wiesz kiedy maja wejsc? widze ze z ustawami jestes na bakier. Ta ustawa juz jest obowiazujaca i jakos narazie nic sie nie zmienia. Wiec? Akty wykonawcze z tego co widze dotycza tylko zmian dotyczacych podmiotow gospodarcych zwiazanych z lecznictwem. Wiec jak dla mnie ten artykul to naciaganie. I na tym koncze dyskusje. I tak i tak wiest lepiej i nie dochodza do ciebie rzeczowe argumenty osob ktore moze na prawie znaja sie co nie co. P.s. i na przyszlosc zycze wiecej pokory czasami sa ludzie ktorzy maja wieksza wiedze. Z powazaniem Ta nic nie wiedzaca i nic nie rozumiejaca laska z glupim ginekologiem :P:P. Co tam u was dziewczyny? :-)

2017-10-29 19:46

" Dzięki wole się słychać ginekologów i położnyu mają większą wiedzę systematycznie uaktualnianą." Niestety tak nie jest. Większość to bezmyślni rutyniarze, do których nowa wiedza dociera z opóźnieniem wieloletnim. "W internecie nikt samej prawdy dużo jest zaklamanych informacji. Jak ktoś napisze w internecie że ziemia jest płaska to też uwierzysz. Jak chcesz to sobie róz tak jak w średniowieczu" Poziom 10 latki prezentujesz, albo jeszcze gorzej. "Tym bardziej że nie masz racji, więc posłuchaj dziewczyn mądrzejszych od ciebie erisa i w tedy zacznij się wypowiadać. Nikt nie chcę słuchać twoich bredni." :D Nawet nie ma sensu komentować tych twoich głupotek wynikających z totalnej niewiedzy. "Jaki artykuł, taki komentarz. Też przeczytałam ustawę i jestem daleka od wysuwania tak drastycznych wniosków. Poczekajmy może na akty wykonawcze do ustawy zanim zaczniemy siać panikę." A wiesz chociaż kiedy te zmiany mają wejść w życie? Zresztą wszędzie piszą to samo odnośnie tych zmian. A lepiej pisać wcześniej niż dopiero po fakcie.