Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2322 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

81912 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2014-04-02 18:53

Mamabasia ja tez kupowałam tak po troszku, a to to mi się spodobało innym razem coś innego i tak jakoś się tego narobiło dwa razy za dużo. Ale dobrze bo to czego jeszcze nie wydałam ostatnio spakowałam dla takiej biednej dziewczyny która została zupełnie sama i jest jej naprawdę ciężko. Ostatnio oddałam jej tez kilka wygranych przeze mnie rzeczy i wiecie bardziej się cieszyłam jak jej to dawałam niż jak sama wygrałam.

2014-04-02 18:01

mamabasia, ja pewnie gdybym nie miała listy, to kupiłabym wiele niepotrzebnych rzeczy, a pominęłabym te co trzeba by kupić i bym się całkiem pomajdała... Lista u mnie na pewno jest wskazana, aczkolwiek parę podpunktów zostanie przeze mnie zredukowane.

2014-04-02 16:40

Artykuł bardzo pomocny dla przyszłych mam, wszystko w jednym miejscu, od ciuszków, kosmetyków i akcesoriów niezbędnych dla maluszka. 5+

2014-04-02 16:22

ja list na zakupy nie miałam szłam do sklepu i zawsze coś potrzebnego kupowałam w ogóle ta miałam taką obsesję kupowania ciuszków i rzeczy dla córeczki nie mogłam się oprzeć, nakupowałam sukieneczek których maja córeczka nawet nie założyła

2014-04-02 15:19

Warto spisać na kartce najpotrzebniejsze rzeczy część wyprawki jak mata czy karty biało czerwone odłożyła bym na późniejszy zakup, gdyz często dostaje się różne drobiazgi na powitanie maluszka ;) czasami taki brak gadżetów umożliwia ciociom pole do popisu przy zakupach które nie raz mają problem z zakupem prezentu dla dzidziusia;)

2014-04-02 14:23

kompleksowa, konkretna lista. na pewno będę ją podglądać podczas zakupów :)

2014-04-02 12:35

Super. Artykuł, artykułem, ale najbardziej podoba mi się w nim to, że są odnośniki do konkretnych tematów i innych artykułów. Brawo Lovi!!

2014-04-02 11:58

Fajne w artykule jest to, że są odwołania do wątków na forum :) na pewno ułatwi to wybór i podjęcie decyzji nowym, początkującym mamom