Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2322 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

81946 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-05-09 10:36

ja Wam powiem ze jeszcze energii mam w sumie trochę 3 dni do terminu mi zostało ale mecze się szybko. mam nadzieje ze maly postawnowi wyjść na dniach bo już się nie oszzcedzam :)

2015-05-09 09:15

dokładnie ja mam 31 tc i już nie daje rady ;) ale są pewnie kobitki co i do samego końca świetnie śmigają :) każdy organizm inny. Ja właśnie z tego względu zrezygnowałam z tej gąbki, a kupiłam więcej pieluszek flanelowych podobno też bardzo dobrze sprawdzają się podczas kąpieli,

2015-05-09 07:45

Ja dlatego stopniowo kupowalam dostawałam i gromadzilam zeby mi było łatwiej i oszczędnie nie wszytko na raz

2015-05-08 23:32

Myślę ze już dobrze mieć wszystko gotowe tak ok. Nawet 33-34 tc. bo raz możemy nie czuć się na silach aby się tym wszystkim zająć a po drugie różnie bywa i maluch może przyjść o wiele szybciej na świat wiec w III trymestrze trzeba być gotowa na wszystko ;) Hirudo wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;) Ale właśnie - uważaj na ta gabke do kąpieli bo to zbiorowisko bakteri i trzeba ja dokładnie płukać i suszyć a po używaniu emolientow to w ogóle masakra.

2015-05-08 21:21

Taką samą polityke prowadziłam-co miesiąc coś kupowałąm po trochu, wtedy tak budżet nie odczuł. I najlepiej jednak zrobić to systematycznie, ale już pod koniec III trymestru wszytsko mieć, bo jednak nie wiadomo jak będziemy się czuć na koniec..

2015-05-08 20:20

ja również jestem zdania że powinno się stopniowo kupowac, bo na raz to strasznie dużo, a tak wydatki się rozkładają. ja zaczynam odczuwac flustracje jak pisze kum_pela brak możliwosci zrobienia prostych czynnosci zaczyna coraz bardziej doskwierac, hirudo uważaj na te gąbki do wanienki, trzeba je bardzo dobrze później suszyc i myc, bo to źródło bakterii.

2015-05-08 16:49

Dzisiaj dostaliśmy na mój prezent urodzinowy gąbkę do wanienki dla dziecka (żeby młody się w niej nie ślizgał), pierwszy smoczek (JUPI!!!) i piękną flanelową pieluszkę :). Super przyjemny prezent.

2015-05-08 14:24

ja tez powolutku zaczelam kupować po jednej sztuce a potem już partiami i mamy wszystko mam nadziee:)