Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2329 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82015 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-11 12:29

Można też sobie zostawić dla kolejnego maluszka, jeśli się go planuje :)

2015-07-11 08:34

Jeśli wypatezsz coś ciekawego to tez warto skorzystać bo po takich małych dzieciach ubranka nie są zniszczone, wiem jak jest u nas niektóre miała na sobie .raz i dalej są jak nowe a już małe :-/

2015-07-10 23:33

U nas w mieście na szczęście są 2 sklepy z używanymi rzeczami dla maluszków, więc tam i na zimę i na lato się rzeczy znajdzie.

2015-07-10 22:40

Szukanie teraz w okresie letnim takich zimowych ciuszków jest naprawdę dobrym pomysłem tez juz przeglądam oferty Smyka czy to na stronie czy w sklepie mają wyprzedaże wiadomo wejdzie pewniecoś nowego jakiś inna kolekcja ale co tam jak i tak wyrośnie a kupić lepiej taniej niż płacić 100% ceny :-) ostatno tez znalazłam fajny w c&a Dużo ciekawych ofert tez jest na allegro i olx jeśli chodzi o używane też sprawdzałam można znaleźć coś fajnego :-)

2015-07-10 22:34

mamabasia,ja mam na rozmiar 50 kombinezonik (miałam rodzić we wrześniu a urodziłam w sierpniu) i w sumie zima ostra nie była więc młody ponosił ten kombinezonik i jest w dobrym stanie. Ehh gdyby były wiadomości priv mogłabym Ci go podesłać bo mi się już raczej nie przyda :)

2015-07-10 22:05

Chyba, że szukasz używanego, albo w internecie, to wtedy masz szansę znaleźć. Jednak będzie to kosztem małego wyboru. Choć ja w zeszłym roku właśnie w wakacje, chyba w sierpniu trafiłam na promocję i kupiłam fajny kombinezon zimowy z firmy quadro foglio, przeceniony ze 169,90 na 59,90. A kombinezon fajny bo z termotexu i sprawdził nam się zimą i wiosną. Ja kupiłam od razu rozmiar 62, aby mała tak szybko z niego nie wyrosła. Kupowałam na stronie www.koniczynka.com. Widziałam, że w zakładce outlet, znowu mają te promocje na kombinezony, co w zeszłym roku. http://koniczynka.com/wyprzedaz_1.html

2015-07-10 22:03

Basiu jak też tak szukałam, tyle że w zeszłym roku :-) i taki kombinezonik znalazłam jedynie w outlecie Smyka. A w innych sklepach teraz letnie wyprzedaże więc zimowych ciuchów nie uświadczysz.

2015-07-10 21:47

Mój maluszek ma urodzić się w październiku i właśnie szukam kombinezonu zimowego. Wszyscy robię wielkie oczy po co tak wcześniej że jest jeszcze czas, chyba znalezienie teraz kombinezonu będzie cudem ;-)