Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2330 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82024 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-15 13:11

My kupiliśmy krzesełko jak wprowadziliśmy się do naszego mieszkania. Takie drewniane ze stolikiem i jestem bardzo zadowolona z niego , mały od razu je polubił i nie było problemu z jedzeniem. Bo wcześniej żeby go nakarmić musiałam za nim chodzić po całym mieszkaniu i jeszcze ścierać podłogę jak coś wypluŁ. Takich krzesełek używanych nie brakuje , ja chciałam kupić używane ale prawie wszystkie które były fajne że rozsądnĄ cenę miły dziury z ceratce. A te inne były daleko a nie każdy chciał wysłać tylko odbiór osobisty.

2015-07-15 11:24

Ja bym używane krzesełko do karmienia kupiła. Wszystkie są obite ceratką, więc nie ma problemu z ich wyczyszczeniem.

2015-07-14 14:55

no pewnie przeciez nie kupujesz używanych majtek czy coś :) jakbym znalazła krzesełko w okazyjnej cenie używane i takie co mi sie podoba też bym kupiła :) Ale dostałam od siostry,praktycznie używane parę razy bo jej młody nie chciał w nim siedziec :)

2015-07-14 14:46

Jasne że warto sama też kupiłam przez allegro teraz krzesełko do karmienia z chicco gdzie nowe kosztuje ponad 300zł a za używane ale bez śladów zużycia dosłownie jak nowe zapłaciłam 120zł z przesyłka. Też jestem za wyszukiwaniem takich rzeczy używanych :-) może nie każdy to popiera ale ja wolę zaoszczędzić jak się da co nie oznacza ze kupie pierwsze lepsze badziewie.

2015-07-14 14:08

Czasami uda się kupić bardzo fajną okazję ja ostatnio upolowałam fajną huśtawkę na allegro. Uważam,że warto kupować używane rzeczy dzieci tak szybko z nich wyrastają.

2015-07-14 09:57

Dokładnie tak jak Mamula mówisz też mi sie wydawało będą w ciąży ze komplet pościeli jest po prostu niezbędny przy kompletowaniu wyprawki, a teraz co się okazuje kołderką leży w opakowaniu jeszcze nie używana bo mała w niej ginela na podatek był rożek, teraz na przemian spiworek z kocykiem z pod którego i tak się wykopie :-/ może za jakis czas się przyda ta kolderka ale jako zakup nr 1 na liście odpada. Co do ciuszkow kupowanych hurtowo że tak powiem to ja kupiłam jedna taka paczkę z allegro i naprawdę były w niej ciuszki nie zniszczono firmowe tylko zwracam uwagę na opis i dołączone zdjęcia. Nic mnie nie rozczarowała :-) mogę polecić Manndarynka to dobry pomysł ja też na początku praktykowalam więcej ciuszkow zapinanych na bokach :-)

2015-07-13 17:53

Mam rożek i spiworek po synku :) pościel jedną bez ochraniacze i muszę popatrzeć na allegro czy znajdę do kompletu

2015-07-13 06:49

Jak mogę coś doradzić to lepiej rozejrzyj się za śpiworkiem albo rożkiem. Bo będą praktyczniejsze i dziecko się nie wykopie i nie zmarznie. Ja mam pościel jeszcze po synku i leży w szafie od kilku lat, bo strasznie się wykopywał i marzł.