Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2330 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82027 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-16 11:03

Dla mnie krzesełko musi mieć pasy, albo chociaż (tak jak ja miałam w dzieciństwie) z przodu barierkę drewnianą.

2015-07-16 07:09

Moja szwagierka ma to z ikei, mój też w nim siedział i jest stabilne, ale faktycznie pasów nie ma - to jedyny problem. A tak jest nawet małe, zgrabne i lekkie, dlatego super się je przenosi

2015-07-15 23:07

Fakt Artan, miejsca to dużo zabiera takie krzesełko, nawet jak się je złoży po jedzeniu. A nam to się udało jakimś zrządzeniem losu kupić to krzesełko, bo sprzedająca nie miała jak go wysłać, przez co długo nie mogła go sprzedać i zjechała z ceny. A moja siostra akurat za dwa dni miała przejeżdżać, przez tą miejscowość, więc odebrała to krzesełko. A my przy okazji odebraliśmy od niej. A Stokke jest bardzo fajne, ale cena jest wysoka, nawet jak po licytacji na allegro. My do tego i ikei się przymierzaliśmy, ale trochę się bałam, że jest niestabilne i nie ma pasów. Za to cena jest jak najbardziej zadowalająca.

2015-07-15 23:02

Artan a może krzesełko Stokke? Rośnie razem z dzieckiem :) I jest do 85 kg więc i wy jeśli mieścicie sie w tej wadze mozecie z niego korzystać a miejsce jakoś byście zorganizowali coś kosztem tego krzesełka :)

2015-07-15 22:47

To Mamula upolowałaś bardzo fajne krzesełko, jak w dobrym stanie i nie za wygórowana cena - super. Ja bardzo bym chciała mieć takie krzesełko, ale miejsca w domu brak i karmię trochę po spartańsku na bujaczku ustawionym pionowo jak krzesełko siedząc przed małą na podłodze. Myślę o krzesełku z ikei by je dostawiać do takiego jadalnego blatu, bo kiedyś mała musi zacząć jeść sama. Ale krzesełko to też ważny element wyprawki, choć na nieco późniejszy okres.

2015-07-15 20:39

My też kupiliśmy używane krzesełko, jest w dobrym stanie i ma zabawki na pałąku. Krzesełko jest fajne, ale nowe za drogie, a używane w przystępnej cenie i fotelik do zabawy można z niego zrobić. Mówię o krzesełku chicco polly magic.

2015-07-15 14:49

To fajnie możecie zaoszczędzić i kupić jakieś inne potrzebne rzeczy.

2015-07-15 14:01

Ja mam ten plus ze wszystkie rzeczy dostaje w spadku od teściów mój maz ma 3 letniego brata i dla niego kupowali wszystko nowe i teraz nasz syn ma po nim wyprawkę. Krzesełko pewnie tez dostaniemy. Ostatnio kupiłam małemu tylko huśtawkę. Kolejna rzeczą która będę mu chciała kupić to trampolina ale to dopiero na przyszły rok.