Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2330 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82028 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-17 13:47

roxi133 świetne jest te krzesełkooo!!! posiadacie takie??

2015-07-17 13:29

Za niektóre to płaci się za firmę,markę, więc lepiej poszukać czegoś tańszego a tańsze wcale nie są takie złe :-) Na tych krzesełkach faktycznie trudno się wywrócić, bo chyba większość ma nogi na zewnątrz, chociaż też bym nie bagatelizowała umiejętności dzieciaków:-) dzieci to jednak potrafią... A ja muszę kupić kilka bodów z długim rękawkiem, bo te co mamy zrobiły się za małe, kurcze mały ma dwa tygodnie a już ubranka ciasne, nie samowite, założył kilka razy :-))) Polecam Wam takie całkowicie rozpinane, bo nie trzeba zakładać przez głowę a wiem, ze niektóre mamy troche się boją zakładać ubranka przez główkę (ja też się bałam) a te rozpinane świetnie się sprawdzają dla noworodka

2015-07-17 13:11

Zastanawiam się czy te krzesełka są ze złota bo ceny są kosmiczne. Krzesełko z stokke bardzo fajna rzecz szkoda tylko ze taka cena.

2015-07-16 20:55

AmiAga - dziecko musiałoby robić niezłe ewolucje w krzesełku, żeby się przewrócić :)

2015-07-16 20:47

Ja krzesełko dostałam, takie zwykłe białe z ikei,ale jest ok, co prawda są fajniejsze, ładniejsze, które bardzo mi się podobają, ale cenowo też ładnie..To z ikei jest na prawdę fajne, z pasami, myślę,ze i dla tego posłuży :-) Jeśli chodzi o ubranka to mój mniejszy brzdąc ma 2 tygodnie a już są na niego za małe body 56cm:-) noworodki to ekspresowo rosną :-)))

2015-07-16 16:45

Ja również szukałam krzesełka z pasami. Moj Oliver się kręcił i wychylal więc bez pasów ani rusz. To krzesełko to jedyne jaki udało mi się znaleźć z pasem w kroku i w taki. fakt że dla maluszka jeszcze się nie nadaje bo dziecko musi samo siedzieć ale ja przeważnie w foteliku karmilam teraz chciała bym jakiś bujaczek.

2015-07-16 13:17

Mamula104 też właśnie zakupiłam używane krzesełko firmy chicco tylko model inny, to co ci się trafiło to faktycznie perełka osobiście mnie na takie nowe nie było by stać ok 600zł kosztuje... Niby tak się wydaje że jeszcze za wcześnie kupować ale ja sama nie wiem i moment z leciało do tego karmienia wiec krzesełko ważny zakup. To firmy stokke jest dla mnie osobiście trochę dziwne ale nie mowie że komuś się nie spodoba. Pasy wiadomo ważna rzecz teraz są juz notowane prawie wszędzie ja z tych rzeczy prze których mam to zapinanam tylko w foteliku/ nosidełku to to oczywiste, a w leżaczku bujaczku i przy krzesełku jakiś nie. Mam nadzieje że nam się nie zdarzy coś typu przewrotki krzesełka tak jak mówisz Beti2270 :'/

2015-07-16 12:22

U nas te pasy sprawdziły się tylko przez chwilę, bo potem to nawet chłopcy nie chcieli być zapinani i marudzili jak byli skrępowani. Poza tym takiego malucha zawsze ma się na oku, nigdy sam nie zostaje, więc pasy to też nie jest ostateczność, a jakby miało się krzesełko przewrócić to w tych pasach nawet dziecko bronić się nie może.