Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2322 Wątki)

Jaki płyn i proszek dla noworodka.?

Data utworzenia : 2017-04-03 12:55 | Ostatni komentarz 2024-07-25 14:21

Konto usunięte

39827 Odsłony
1551 Komentarze

Witajcie! Potrzebuję porady jaki płyn i proszek odpowiedni do prania ubranek noworodka. Który macie wypróbowany i byście poleciły?

2017-06-06 19:46

Co racja to racja, szare mydło było, jest i pewnie będzie. I nie wątpię że jest skuteczne. Ale są też inne, dobre, skuteczne i ładnie pachnące środku piorące delikatne i przystosowane do ubranek dziecięcych.

2017-06-06 18:08

Koleżanki i położna polecały Lovelę. Moja mama obstaje przy szarym mydle twierdząc, że to działało kiedyś zadziała i dziś. Ja jednak zaopatrzyłam się w Lovelę, ma bardzo atrakcyjny delikatny zapach;)

2017-06-06 17:57

Daria ja bym chciała właśnie tak jak ty, że dziecięce prać z naszymi i "zwykłych" delikatnych płynach. Największa oszczędność czasu i pieniędzy. Na początek na wszelki wypadek będę stosować lovelę, a po pewnym czasie na próbę przepiorę rzeczy malucha z naszymi w jakimś delikatnym płynie i zobaczymy jak będzie reagował. Jeśli nie będzie wysypek i podrażnień to będę mogła przybić Ci piątkę w kwestii prania :)

2017-06-06 15:38

Jak widać Lovela dominuje.

2017-06-06 12:50

Lovela płyn :) dobrze pierze a i cena przystępna

2017-06-06 12:34

Uwazam ze jesli np Vizir sensitive nie szkodzi dzieciom, nie podraznia i nie powoduje uczulen no to dlaczego nie ?:) CO do tych plynow to ja uzywam tylko Loveli do prania, nie uzywam nic do plukania bo jak dla mnie im mniej chemii tym lepiej, chociaz u rodzicow mam Bobini do prania i plukania i fakt...ubranka sa delikatniejsze. Ale najwyrazniej mojemu maluchowi nie przeszkadzaja tez te bez plynu do plukania, a fakt..lovela naprawde dluuugo utrzymuej swoj piekny zapach na ubrankach :) Gdzies jeszcze dziewczyny polecaly Yelp....ale moim zdaniem mega drozyzna i nie dalabym tyle za plyn do prania. Lovela czy Bobini rowniez spelniaja swoja role i nie uwazam zeby bylo gorsze:) A płatki mydlane rzeczywiscie sa bardzo delikatne, ale ja np nie przepadam za ich zapachem :)

2017-06-06 11:59

Ja używam lovela, wyprane ubranka długo i pięknie pachną.

2017-06-06 10:25

ja uzywalam bobini ale nie dal rady i uzywamy loveli