Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2322 Wątki)

Jaki płyn i proszek dla noworodka.?

Data utworzenia : 2017-04-03 12:55 | Ostatni komentarz 2024-07-25 14:21

Konto usunięte

39826 Odsłony
1551 Komentarze

Witajcie! Potrzebuję porady jaki płyn i proszek odpowiedni do prania ubranek noworodka. Który macie wypróbowany i byście poleciły?

2017-06-06 10:22

My uzywamy Bobini lub domol sensitive z Rossmanna. :)

2017-06-06 10:16

A może któraś z Was spotkała się z skoncentrowanym płynem do prania dla maluszków z firmy Amway ? Zastanawiam się nad kupnem ale nie wiem czy jest wart tej ceny. Używamy kilku produktów z tej firmy i jesteśmy zadowoleni. Lecz nie wiem jak jest z płynem do prania.

2017-06-06 09:38

Daria są mamy które tak jak Ty od początku piorą w normalnych proszkach i dzieciom nic się nie dzieje. Spokojnie nie uważam Cię za wyróżnia matkę przecież jakbyś zauważyła że chłopcom nie służy proszek Vizir kupiła byś ten dla dzieci. :) Jeśli o mnie chodzi ja od początku piorę w Loveli. Uwielbiam jej zapach, super dopiera więc jak dla mnie idealna. A zapach właśnie jestem w nim zakochana jest delikatny ale jakże piękny. Płatki mydlane są bardzo delikatne. Najlepiej nie prac od początku w płatkach tylko wystarczy płyn badz proszek. Płatki mydlane stosuje się kiedy dziecko jest uczulone na proszki dla dzieci i nie pomaga podwójne płukanie. Dlatego najlepiej nie używać ich od razu tylko jednak żeby tej chemi minimalnie było, żeby dziecko się do niej przyzwyczajało.

2017-06-06 07:12

Nie nazwijcie mnie tylko wyrodna matką ale ja od samego początku używam vizir sensitive. Chłopców nigdy nie uczulilo wszystko mam porządnie doprane. Piorę swoje ubrania razem z ciuchami chłopców. Jeśli mam większy problem to tata przywozi mi z Niemiec czasami płyn w nim moczę ciuchy a później normalnie piorę.

2017-06-05 20:07

Kupiłam płyn do prania, odplamiacz i płyn do płukania Lovela bo dostałam dużo ciuszków po innych brzdącach a część kupiłam używane i powoli muszę się brać za pranie bo nie wiem co będzie z moją szyjką za miesiąc czy dwa, więc wolę teraz poprać. Otworzyłam płyn... i nie mogę przestać wąchać :)

2017-06-05 19:24

Ja rowniez stosuje lovela. Pięknie pachnoe. A u rodzicow mam bobini tez jest ok :)

2017-06-05 18:41

Lovela bardzo dobrze dopiera plamy zarówno proszek, jak i mleczko. Gdyby jednak plama była nadal po praniu To polecam odplamiacz Lovela. Co do płatków nie mam doświadczenia.

2017-06-05 13:35

A co myślicie o płatkach mydlanych ? Dają radę z dopraniem ?