Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

Spacery

Data utworzenia : 2013-01-15 11:31 | Ostatni komentarz 2017-05-21 21:05

Proud Mommy

45871 Odsłony
1042 Komentarze

Którego dnia po urodzeniu maluszka wyszłyście na pierwszy spacer? Jak często i na jak długo wychodzicie na spacery?

2015-09-07 17:17

Dominika nie; ) Młodszy ma kaptur a starszy tylko jak pada; )

2015-09-07 14:46

Pierwszy raz wyszlysmy w czwartej dobie na 15 min przed dom. Nasteonego dnia na.polgodzinny spacer a teraz juz nie patrzymy na czas. Dopoki mala nie jest glodna to jestesmy na dworze ;)

2015-09-07 12:49

Dominika1990 w sobotę po raz pierwszy od dawna założyłam czapkę i był bunt na pokładzie. Jakoś udało się go zabawić, ale finalnie wracaliśmy ze spaceru a synek był bez czapki i skarpet (tak zademonstrował kto tu rządzi). W niedzielę męża usłuchał i czapki nie zdejmował. Gdyby nie wiatr to bym nie zakładała, ale wiało.

2015-09-07 09:58

Dominika pewnie, że tak. Wczoraj było u mnie 10 stopni, a ponadto szalał wiatr, więc nie wyobrażam sobie żebym wyszła z synem na spacer nie zakładając mu czapki.

2015-09-07 09:35

AmiAga a u mnie to nawet mąż nie chodzi tylko ja sama, czasami jak ten głupek latam. męża czesto nie ma, teściowa za granicą a mama mieszka w innym mieście. nikt nie proponuje że go weźmie a ja np sobie posprzatam. ogólnie to chodzimy codziennie, wczoraj nas nawet deszczyk złapał. dziecko ma folie a mnie zmoczylo :) mam pytanie trochę z innej strony - zakładacie już dzieciakom czapki?

2015-09-04 10:56

A widzicie, ja przesadziłam synka do spacerówki w połowie kwietnia i nawet ne pomyślałam jakie mogą mieć problemy mamy z gondolą w upały. Artan, no niestety nie dogodzisz nigdy nikomu. Jak nie będziesz przyjeżdżać to źle bo wnuczki babcia nie będzie widzieć i będzie za nią tęsknić, a jak przyjedziesz - to nie w porę i też źle.

2015-09-04 10:02

Co do spacerów to oprócz mnie i męża nikt z maksymalną nie chodzi bo in nie po drodze nawet jak gdzieś pojedziemy to zazwyczaj jest tylko z nami... :-/ także w tej kwestii już nikogo prosić body będę jak sami nie proponują.. Kurcze muszą poczytać o tej trzydniuwce żeby wiedzieć co to. Xaniab to ja całkiem opuszczalam daszek w gondoli w takie ciepło ale parasol duet wtedy przydaje żeby słonko nie przeszkadzało akty jest napewno przyjemnie chłodniej. Teraz to szalejemy w spacerowce to nam to nie grozi.

2015-09-04 10:00

w 3 dniu wyszłyśmy ze szpitala a w 4 byłyśmy na spacerze :) potem przez kilka dni ni chodziłyśmy bo strasznie padało , ale teraz chodziy regularnie:)