Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

Sesja z noworodkiem

Data utworzenia : 2014-01-12 22:07 | Ostatni komentarz 2024-09-17 21:34

konto usunięte

13610 Odsłony
224 Komentarze

Jest wątek o brzuszkowych sesjach, więc może pora na coś o sesji z noworodkiem (jako że takiego wątku nie widzę nigdzie). Co o tym sądzicie? Któraś z Was robiła maluszkowi taką profesjonalną sesję? Jak było? Jak spisał się maluch?

2024-09-13 15:23

U nas w szpitalu położne robiły zdjęcia po urodzeniu takie ładne na kocyku itp my też takie mamy

2024-09-13 13:46

ja miałam zdjęcia z chrztu i roczku, bo mielismy razem imprezę i na prawdę zdjęcia piękne wyszły;p

2024-09-12 18:56

Super , będziesz miała ekstra pamiatek

2024-09-12 17:00

Mam przyjaciółkę fotograf i ona zawsze chciała zrobić zdjęcie maluszkowi tak 48h po urodzeniu, jeszcze w szpitalu. To piękne zdjęcia, full naturalne. Mam beżowy kocyk i beżowy rożek.

Pokazała mi o co jej chodzi o jestem pod wrażeniem. Zgodziłam się.

Więc mam nadzieję że żaden srovid nam nie zakaże odwiedzin.

4lata temu inaczej do tego podchodziłam, bałam się, nikt nie wiedział co to a mój mąż wręcz zamknął mnie w  domu mówiąc że on wychował się bez mamy i nie chce tego dla swojego dziecka.

Moja mama pracuje w służbie zdrowia i wiem że później to już było nabijanie pacjentów na covid bo personel miał tz covidowe czyli wielka premie za pracę w takich epidemicznych warunkach. Nie wiem jak jest teraz aleee.... koleżanka 2 tyg temu wylądowała w szpitalu, zrobili jej test i negatywny ale uwaga za 2h spojrzeli i pozytywny ! Oczywiście izolacja. Zero odwiedzin. Moja koleżanka się wykłócała który test jest miarodajny po takim czasie i że zada drugiego. Powiedzieli jej że nie mogą jej ciągle testować hahahahha

No śmiech na sali.

2024-09-12 16:42

Ja nie dawno miałam robiona sesję domowa rodzinna noworodka mam sprawdzonego fotografa. Ogólnie dziewczyny były orzeszvzesliwe nawet miały swoją sesje w zabawkach. Wyjątkowo nie przejmowałam się bałaganem bo to też mama dwójki.

2024-09-07 22:14

Korzystaliśmy z takiej sesji, następnie powtórzyliśmy na pierwsze urodziny. Sesja zrobiona przez profesjonalistów to świetna pamiątka a dziecko jest zaaopiekowane, polecam wykonać z tych zdjęć album lub fotoksiążkę ☺️

2024-09-06 11:14

Ja takich sesji nie miałam , sama robię zdjęcia dzieciom i też jest cudna pamiątka. Te pierwsze dni go zawsze armageddon, potem moje dzieci mają kolki i człowieka domu nie umie wyjść, a gdzie tam ubrać się ładnie na sesję i wytrzymać na niej 

2024-09-06 10:34

Na pewno piękna pamiątka, ale trzeba być też odważnym i zależy jak się czujemy po porodzie. 

Ja np miałam zespół popunkcyjny i ledwo żyłam;/