Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zasady forum (35 Wątki)

Propozycje i błędy na forum

Data utworzenia : 2013-01-17 11:29 | Ostatni komentarz 2022-01-22 22:38

P.Janik

87318 Odsłony
1319 Komentarze

Ułatwimy pracę moderatorom. Piszcie tutaj propozycje, zauważone błędy, powtarzające się posty. To od nas przecież zależy jak to wszystko będzie wyglądać.

2014-05-06 22:11

Silje, pisałam to o 4 rano.... Często się to zdarza? Może redakcja dysponuje kopią i tam wkei ;)

2014-05-06 22:08

Zjadlo cie chyba, trzeba pisac od nowa.

2014-05-06 22:02

Droga Redakcjo, w wątku asady diety eliminacyjnej dodałam komentarz. Przed chwilą zorientowałam się, że było tam kilka literówek, które chciałam poprawić. Dałam tekst do edycji, poprawiłam je i dałam zapisz, a teraz widzę tylko datę. Czy wpis został usunięty czy tylko nie wyświetla się na urządzeniach mobilnych?

2014-05-06 04:58

Dziewczyny, wg mnie jakość odpowiedzi w dużej mierze zależy jak jest postawione pytanie w wątku, tak mi się przynajmniej wydaje... Bo jeśli jest pytanie jak sobiesz radzisz, jaki masz sposób, czyli nakierowane na potrzeby, zachowania czy działania konkretnych osób, to po co czytać poprzednie posty? Jeśli pytacie jak sobie radzisz z abc, to Wam odpisuję. Przykładem jest zapytanie:jakie podajesz mm? Każdy pisze jakie podaje, nie spr.poprzednich odpowiedzi, bo raczej rzadko zmieniamy mleko, które nasze dziecko akceptuje pod względem smakowym i nie ma niepokojących objawów.

2014-05-05 22:07

Ignorować zapytania mamy w wątku też nieładnie, z drugiej strony sama czasem mam ochotę napisać "Proszę zapoznać się z informacjami zawartymi na wcześniejszych x stronach" - w wątku Ciemieniucha non stop czytam to samo...

2014-05-05 20:58

Jakby sie chcialo poczytac to by nie bylo problemu powielania. Zwlaszcza, ze kazda z nas po dluzszej obecnosci na forum zaczyna zauwazac te powtorzenia. Ale redakcja robi jak uwaza, czy to sie sprawdzi, hmm, czas pokaze.

2014-05-05 20:11

Anita ma rację. Efektem tego jest powielanie tych samych treści po raz kolejny nawet przez stałych forumowiczów i nie da się temu zapobiec.

2014-05-05 19:11

Redakcjo dziękujemy za super podsumowanie całej sytuacji na forum. My oczywiście też nie jesteśmy za tym aby zamykać wszystkie wątki o podobnej tematyce ale żeby je jakoś grupować, i myślę że nikt tu się nie powinien obrażać ja sama dostałam maila o przeniesieniu mojego wątku do już istniejącego i nawet pomyślałam że sama mogłam o to poprosić już dawno ale przegapiłam i bardzo dobrze że redakcja wychwytuje takie sytuacje:) Dziękujemy