Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zasady forum (35 Wątki)

Propozycje i błędy na forum

Data utworzenia : 2013-01-17 11:29 | Ostatni komentarz 2022-01-22 22:38

P.Janik

87317 Odsłony
1319 Komentarze

Ułatwimy pracę moderatorom. Piszcie tutaj propozycje, zauważone błędy, powtarzające się posty. To od nas przecież zależy jak to wszystko będzie wyglądać.

2014-05-05 18:58

Droga redakcjo fakt jest taki że sporo osób nowych nawet nie czyta poprzednich postów;) bo jest ich za dużo;) wolą pytać na bieżąco,

2014-05-05 12:08

Dziewczyny, doceniamy wkład stałych użytkowniczek w utrzymanie porządku na forum. Dziękujemy za odsyłanie do istniejących już wątków (jest to doskonale widoczne także bez nadmiernego rozszerzania przestrzeni postu), propozycje składane w niniejszym wątku. Chcielibyśmy jednak zauważyć, że odesłanie przez stałą użytkowniczkę do innego wątku nie jest równoznaczne z jego zamknięciem. Wskazanie wątku ma być pomocą w uzyskaniu informacji. Decyzję o zamknięciu, przeniesieniu, łączeniu wątku podejmujemy my -redakcja. Jeśli wątek dotyczy indywidualnej sprawy i są w nim zadane konkretne pytania – zostawiamy, by autorka wątku znalazła na swoje pytania odpowiedzi. Gdy tak się stanie, wątek zazwyczaj łączymy z już istniejącym. Zauważcie też, że wątek mający 50 stron, bo powrzucamy tam wszystko w danym temacie bez rozróżnienia na jego aspekty, będzie z racji ilości stron i pogmatwania tematu nie do przebrnięcia, nawet dla Was – stałych użytkowniczek. Pozdrawiamy :)

2014-05-05 11:21

Proszę o zamkniecie tego wątku jest już niemal identyczny http://lovi.pl/pl/forum/6/2734/1 o tu http://lovi.pl/pl/forum/11/82/1 i tam sa poruszane wszystkie sprawy związane z ząbkowaniem

2014-05-05 08:14

Silje, mój wątek nie zawiera żadnych porad czy pytań od str.prawnej, a pytanie o motywację. Dlatego dałam do sekcji rodzice. Ale to już decyzja redakcji co z nim zrobić...

2014-05-05 07:53

Anita ale jest i tak dobrze bo redakcja jak wysyłamy prośbe o zamkniecie danego wątku to zaraz to sprawdza i raczej się przychyla do naszych próśb jeżeli faktycznie wątek już jest lub stara się je łączyć, ja czasem coś podsyłam ale też nie zawsze jestem w stanie wyłapać ale dziewczyny też czuwają

2014-05-05 07:38

własnie ciebie miałam na myśli pisząc tego posta ;) bo chyba najczęściej to ty odsyłasz ja pamietam ze odpisałam myśląc ze danego zapytania nie ma ;/ Ale jak juz widze wątek istnieje sporo użytkowników jednak go kontynuuje, zamiast się od razu przenieść w odpowiednie miejsce, moze jakaś blokad by się przydała na jakieś hasło fajnie by było gdyby były wiadomości PRV na forum, jest sporo osób które są długo tutaj z nami i fajnie było by utrzymywać z nimi kontakt nie tylko na forum

2014-05-05 07:20

Anita co do kontynuacji wpisów w wątkach zdublowanych nie raz pisałam że należy zamknąć wątek i odsyłałam do istniejących jednak to nie działa tak do końca i pojawiają się wpisy dalej

2014-05-05 07:12

Znaczki w tekście i mi wydają się niepotrzebne ;-) Jednak widzę coś innego nie raz pojawiają się zdublowane tematy na które zanim zostaną zamknięte tematy to rozmowa jest ciągnieta dalej mimo informacji od starych użytkowników o istniejącym temacie. Myślę że gdyby duża część osób nas nie odpowiadała już na takiego posta było by łatwiej zapanować