Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących pierwszy kubek ze słomką LOVI 150ml Straw Beginner Buddy Bear

Data utworzenia : 2022-05-20 13:54 | Ostatni komentarz 2024-08-30 11:39

Redakcja LOVI

1406 Odsłony
38 Komentarze

Kubek ze słomką to absolutna NOWOŚĆ w ofercie LOVI. Ma niekapiącą rurkę, odważnik, który umożliwia picie pod każdym kątem i uchwyty dopasowane do małych rączek dziecka. Czekamy na opinie mam, których maluchy miały okazję już go testować. 

2022-09-17 19:16 | Post edytowany:2022-09-17 19:17

Kubek fajny bo mały i plus za miarkę. Grafika nie schodzi. Jedna okropna wada obciążnik albo jest za ciężki, albo za luźna rurka i przez to ciągle wypada. Dla mnie to kubek problematyczny bo co go podam dziecku to często nim rzuca dając mi znak, że woda nie leci. Oczywiście przy tym się wścieka dlatego choć mały i poręczny to jak dla mnie kompletnie się nie sprawdził bo obciążnik wiecznie wypada zatem nie polecam . Przy zamkniętym bidonie wylewa się woda do środka zakrętki 

2022-09-13 01:12

Polecam ten kubeczek wygraliśmy w konkursie sprawdza nam się codziennie 

2022-09-08 14:12

Bardzo fajny kubeczki takie a'la małe bidony dostępne w dwóch wersjach kolorystycznych drobny poręczny dla maleńkich rączek idealny na początek rozszerzania diety solidnie wykonany na plus że posiada dodatkowo po bokach uchwyty ułatwiające z korzystania łatwy do wyczyszczenia niekapiąca i dobrze dostępna do dokupienia wymienna rurka Jestem na tak Serdecznie polecam

2022-08-26 11:54

Po dłuższym użytkowaniu muszę tu jeszcze dodać, że niestety obciążnik cały czas odpada od słomki... Mamy z lovi 2 Kubeczki w tym stylu i w obu pojawia się ten sam problem. Obciążnik jest zdecydowanie za ciężki i słomka co chwilę się odczepia 

2022-08-09 20:10

Pierwszy kubek ze słomką LOVI Straw Beginner możemy dostać w wersji Indian Summer oraz Buddy Baer. Kubek niekapek z rurką wykonany jest z materiału nie zawierającego BPA i posiada obciążnik pozwalający dziecku pić w każdej pozycji do ostatniej kropelki wody. Ma uchwyty , dzięki któremu dziecko bez problemu może trzymać w swoich małych rączkach oraz śliczne grafiki( póki co trwała, ale my też używamy go na zmianę z Canpol Babies), które zachęcają bobasa do sięgnięcia po kubek. Jego pojemność to 150 ml ,jest lekki i poręczny. Posiada miarkę i pod światło widać ile jeszcze jest wody i kiedy się kończy .  Silikonowa rurka jest miękka i delikatna dla dziąsełek maluszka oraz posiada membranę , która zapobiega rozlewaniu, a zdejmowana pokrywka kubeczka gwarantuje szczelność i higieniczność rurki, ale niestety łatwo ją zgubić.  Są łatwe w obsłudze i utrzymaniu czystości, a wymienne rurki możemy dostać za parę groszy. Dedykowany jest dla dzieci od 6mc życia. 

Moja córka zaakceptowała kubek od razu, ale zauważyłam, że po dłuższym użytkowaniu i wielu upadkach rurka wpada do wewnątrz i nie można pić wody. 

2022-08-08 10:14

Kubek super piękny designer i kolorystyka :) fajnie że jest mały i poręczny szczególnie super sprawdzi się dla małych rączek :) dziecko od razu łapie picie z niego bo ma super dostosowana do dziecka rurkę , świetnie sprawdzi się na początku rozszerzania diety ,łatwo go utrzymać w czystości bo szybko się składa i rozkłada , super duży plus za to że jest to niekapek rewelacyjne rozwiązanie :) duża pojemność na ulubiony napój albo mleczko polecam bo jest piękny ,solidny i naprawdę warto zakupić :) grafika sprawdzi się zarówno dla chłopca i dla dziewczynki 

2022-08-06 12:52

Kubeczek wizualnie bardzo ładny. Jest bardzo poręczny. Dużym plusem kubeczka jest to, że posiada on miarkę.

2022-08-01 21:10

Bardzo podoba mi się design kubeczka i jego pojemność :) Fajnie, że kubeczek jest niewielkich rozmiarów dzięki czemu jest bardzo poręczny i córeczka nie ma problemu by go utrzymać długo w rączkach :) Dużym plusem jest również miarka bo dzięki temu można kontrolować ilość wypitej przez dziecko wody.

Jedyny minus kubeczka to zamknięcie, które jest mało poręczne, niestety w torbie już nie raz ten korek odczepił się od kubka