Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących pierwszy kubek ze słomką LOVI 150ml Straw Beginner Buddy Bear

Data utworzenia : 2022-05-20 13:54 | Ostatni komentarz 2024-08-30 11:39

Redakcja LOVI

1408 Odsłony
38 Komentarze

Kubek ze słomką to absolutna NOWOŚĆ w ofercie LOVI. Ma niekapiącą rurkę, odważnik, który umożliwia picie pod każdym kątem i uchwyty dopasowane do małych rączek dziecka. Czekamy na opinie mam, których maluchy miały okazję już go testować. 

2023-02-27 10:04

Świetny kubek z rurką, ulubieniec mojej córki! Lekki, dzięki uchwytom dobrze trzyma się go w małych rączkach, można pić pod różnym kątem, nie kapie, gdy córka wywróci go do góry nogami :) Do tego ładny wygląd, idealny dla maluszków :)

2023-02-17 12:05

To jest nasz kolejny kubek z rurką.

Uwielbiamy go jest mały poręczny a nasz maluch chętnie z niego korzysta.

Kubeczek jest trwały grafika nie zmywa się podczas mycia czy upadków kubeczka.

Mimo iż nasze dziecko ma skończony przeszło rok, to nie uważam aby pojemność była zbyt mała, u nas taka wielkość kubeczka sprawdza się świetnie, kubek wypełniony do pełna nie jest zbyt ciężki i nie sprawia problemu z piciem napoju.

Jedyne co bym zmieniła to większy kapsel przykrywający kubeczek;) ze względu na wyciek wody z rurki przy zamykaniu;/ 

2023-02-11 10:53 | Post edytowany:2023-02-11 10:54

Kubek ma bardzo fajny design, podoba mi się. Synek co prawda ma 11 miesięcy, ale odrazu załapał o co chodzi. Widze, ze wygodnie trzyma mu się kubeczek w porównaniu do innych. Posiada dosyć szeroka słomkę co dla nas jest plusem, dodatkowo napoj się nie wylewa. Dla dzieci zaczynających przygodę z piciem ze słomki jak najbardziej polecamy. Dziękujemy za możliwość przetestowania ;) 

2023-02-10 22:08 | Post edytowany:2023-04-12 11:19

Dziś otrzymaliśmy buteleczke . 
Jest słodka , podoba mi się szata graficzna  , kolor i wykonanie butelki , buteleczka jest malutka ma 150ml idealna dla malutkiego dziecka bo nie jest ciężka nawet z zawartością  , ma uchwyty za które dziecko ładnie łapie i buteleczka nie wypada mu z raczki . Mały ma prawie 9 miesięcy i bardzo ładnie mi z niej pije wode . Mały jeszcze się nie przyzwyczaił ze przepływ wody jest szybszy i krztusi się ale z czasem napewno się przyzwyczai . Podoba mi się to ze jak nią rzuci albo przekręci to woda się nie wylewa . 

Słomkę jak zauważyłam po kilkukrotnym zamykaniu pokrywką trzeba dobrze na prosto wycelować tak aby wcisnęła się do środka i wtedy nic się nie dziej bo jak się zakrzywi to potrafi woda co była w słomce  uciec . 

Idealna butelka dla dzieci zaczynających przygodę ze słomka od 6m życia .

Po dłuższym testowaniu napewno uzupełnię swoją opinie na temat buteleczki ;)  

Edit : 

Czytalam tu na forum ze dziewczyny maja problem z tą buteleczka ze wypada obciążnik , u mnie nie ma takiego problemu , wystarczy poprostu mocniej docisnąć  odważnik do końca po myciu butelki i nawet przy wielokrotnym upadku u nas on nie odpada ;)

Syn bardzo polubił tą butelkę i sam sobie po nią sięga i pije wode , dzięki tym uchwytom  , małe raczki maja łatwiej ;) 

z początku mieliśmy problem ponieważ syn krztusil się bo przepływ jest zbyt szybki ale z czasem się przyzwyczaił i na dana chwile umie super z niej pic . 

Takze ja polecam , nie mam do czego się przyczepić ;) 

2023-02-10 14:54

Dzisiaj otrzymaliśmy nasz pierwszy kubek 

Synek ma dopiero 4 zaraz 5 miesięcy ale już nie możemy doczekać się korzystania z jego 

Kubek wygląda pięknie z tej samej kolekcji posiadamy smoczki które sprawdzają się świetnie więc idealnie pasuje do kompletu 😊 

Już teraz synek był nim zainteresowany i chętnie go łapał więc już teraz podejrzewam że nie będzie miał problemu z utrzymaniem go

Na pewno zdam relacje jak tylko zaczniemy korzystać z kubeczka ❤

2023-02-10 14:32 | Post edytowany:2023-03-17 21:44

Właśnie dzisiaj otrzymaliśmy kubeczek do testów i jesteśmy zachwyceni! Co prawda synek ma 17 miesięcy, a kubeczek jest do nauki picia ze słomki dla maluchów 6m+, ale sprawdza się u nas znakomicie. Syn pięknie z niego pije. Po przewróceniu się kubeczka, zawartość się nie wylewa :) a to świetna wiadomość. grafika Misia robi wrażenie, synek nie może się nacieszyc, że ma „mimi” na kubeczku :) lekki, poręczny, szczelny - idealny do domu i na wyjazdy. na chwile obecna jestem naprawdę zachwycona. Post poddam edycji po dłuższym użytkowaniu :)

edycja: po ponad miesiącu użytkowania niestety muszę potwierdzić opinie, że odważnik w kubeczku sie odczepia. wielka szkoda

2023-01-03 11:40

Pierwszy kubek ze słomką Lovi 150ml Straw Beginner

Przepiękna szata graficzna kubeczków, zwłaszcza wersja Buddy Bear skradła moje serce. :)

Syn go otrzymał jeszcze przed roczkiem ale przyznam szczerze, że obecnie rzadko jest w użyciu właśnie ze względu na małą pojemność (150ml). Częściej sięgamy po bidony, w których mieści się więcej. Myślę jednak, że dla maluchów rozpoczynających rozszerzanie diety, na sam początek będzie ok.

Dla takiego małego dziecka jest to poręczny kubeczek, wygodny w trzymaniu dzięki uchwytom. Słomka nie jest zbyt twarda, więc nie podrażnia, i jest odpowiedniej długości.

Nie wiem czy tylko ja mam problem, czy coś źle składam ale rurka nie mieści się pod pokrywką i po zamknięciu jest lekko zakrzywiona. Mam obawy, że się odkształci, plus często zbiera się tam woda. 

Kolejnym minusem wg mnie jest właśnie ta pokrywka, która lubi nam się gubić ;) 

I ja również przy dłuższym użytkowaniu i częstszym myciu miałam problem z wypadającą rurką.

2022-10-13 20:44

Kubeczki mamy w dwóch wersjach kolorystycznych i oba sa piekne, kubeczki sa lekkie wiec dziecko nie bedzie miało problemu z jego utrzymaniem. Idealny podczas rozszerzania diety.