Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących pierwszy kubek ze słomką LOVI 150ml Straw Beginner Buddy Bear

Data utworzenia : 2022-05-20 13:54 | Ostatni komentarz 2024-08-30 11:39

Redakcja LOVI

1409 Odsłony
38 Komentarze

Kubek ze słomką to absolutna NOWOŚĆ w ofercie LOVI. Ma niekapiącą rurkę, odważnik, który umożliwia picie pod każdym kątem i uchwyty dopasowane do małych rączek dziecka. Czekamy na opinie mam, których maluchy miały okazję już go testować. 

2023-12-18 13:20

Opiniuje kubek Jungle;)

To juz kolejny kubek z odwaznikiem;) 

Pamietam kiedy mialysmy pierwszy kubek i faktycznie czesto ta rurka wypadala ;/ tak sie zastanawiam czy to byla kwestia kubeczka czy tez wieku dziecka;/ 

Bo mając kolejne kubeczki juz tego problemu nie było, byc moze mniej upadkow mniej trząchania machania butelka i lepiej sie trzyma a moze poprostu taki byl kubeczek taka partia;)

To co moge powiedziec to kubeczki maja przemyslana konstrukcje dzieki czemu ta rurka faktycznie zbiera napoj  podczas przechylania jak jest go malo duzo lepiej nizeli zwykle kubki z rurką.

Kubeczki maja sliczne wzory a grafika jest trwala i mimo częstego używania przez dziecko a przezemnie zmywania nadal sie dobrze trzyma;)

Poręczny dzięki uchwytom ale mozna z nich zrezygnowac przy starszym maluchu;) 

Wg mnie super przemyslany kubeczek jako pierwszy i jako kolejny i kolejny;D

2023-07-12 21:07 | Post edytowany:2023-07-12 21:08

Minęło już trochę czasu od kiedy kubek pojawił się u nas i muszę z wielkim smutkiem powiedzieć ze odważnik non stop u nas wypada wystarczy lekkie puknięcie i muszę na nowo wkładać :( syn tez się zaczął denerwować jak mu dałam bez sprawdzenia a odważnik Nie był wsadzony 

nie Wiem jak jest u was ale ja nawet czuje ze jest on luźny i za pewne dlatego wypada 

niestety ale kubek poszedł poki co w odstawke już nie zabieram go na spacery bardziej gdzieś w domu go użyje ale drugi kubek jest przygotowany gdyby z tym znowu był problem 

2023-06-08 05:31

Synek ma aktualnie 9 miesięcy i już trzy miesiące używamy kubeczek straw beginner. Piotruś uwielbia pić z tego kubeczka z rurką! Świetnie radzi sobie z jego trzymaniem. Pomimo częstego używania grafiki na kubku są w bardzo dobrym stanie, nic się nie wytarło, nie zdrapało. A muszę powiedzieć, że nieraz kubek lądował na ziemi w pierwszych tygodniach. Jeśli chodzi o rurkę z odważnikiem, to po upadku trzeba odkręcić zakrętkę i poprawić w środku, bo wężyk od odważnika wypada z rurki. To chyba jedyny minus tego kubka. Pojemność póki co jest dla nas wystarczająca. Taki kubek w sam raz, myślę że koło roczku przyda się już coś większego, o wyższej pojemności. Na razie jednak dalej synek będzie korzystał z tego kubka. 

2023-06-02 20:55

Pierwszy kubek ze słomką LOVI Straw Beginner Buddy Bear to kubek niekapek z rurką, która jest obciążona ciężarkiem – co pozwala dziecku wypić napój do ostatniej kropli w każdej pozycji. Kubek ma uchwyty( można je zdemontować) które sprawiają, że małe rączki bez problemu poradzą sobie z trzymaniem. Kubek ma pojemność 150 ml, co sprawia, że jest lekki i poręczny, córka go bardzo lubi z tego powodu. Grafika w ciągu kilku tygodni nie została zniszczona, ani nie starła się . Posiada miarkę i pod światło widać ile jeszcze zostało napoju w kubku. Łatwo się demontuje i montuje rurkę i są łatwe w utrzymaniu , a dostępne rurki wymienne zapewniają nam dłuższe użytkowanie kubka.  U nas tym razem rurka też nie wypada.  Kubek posiada pokrywkę, w celu higienicznego przechowywania, ale niestety często się gubi, a wciśnięta rurka powoduje, że woda wycieka. U nas tym razem rurka też nie wypada. 

2023-05-14 21:55

Kubek jest poręczny i bardzo dobrze sprawdza się przy nauce picia wody. Odważnik jak narazie dobrze trzyma się i nie odpada. Polecam ;)

2023-05-14 21:02

Zaczęliśmy coraz bardziej uzywac kubek 

syn super daje sobie radę i nawet szybko załapał picie przez słomkę wiadomo początki są trudne i nie raz jest od dołu mokry ale coraz częściej udaje mu się pic bez bycia mokrym :) 

przy uderzenia butelka bądź jak nam spadnie muszę sprawdzać czy odważnik się trzyma bo strasznie odpada nawet przy nie dużym upadku przez co syn się denerwuje jak mu podam bez sprawdzenia 

jest to bardzo uciążliwe bo sam w sobie kubeczek fajny i poręczny 

2023-03-10 14:41

Aktualnie zaczęliśmy uzywac , sprawdza się super , dobrze ze ma mała pojemność od 6 miesiąca akurat :)

2023-02-28 21:10

Od kiedy wyciągnęłam go z opakowania, stał się ulubieńcem mojej córki, z innych kubeczków nie chce już pić :)

Kubek jest od 6 miesięcy, ale dla rocznego dziecka tez jest super. Dobrze mieści się w rączkach małego dziecka, jest lekki, pojemność (150ml) jest w porządku.

Słomka nic nie przecieka, co jest dużym plusem, gdy dziecko chce sobie powymachiwać kubeczkiem. 

Podoba mi się, że można dosłownie umyć każdą część kubeczka - wszystkie elementy są do rozmontowania. 

Kubeczek jest śliczny, uniwersalna grafika nadaje się zarówno dla chłopca, jak i dziewczynki. 

Sam kubeczek nie odbarwia się, gdy wlejemy do niego soczek (silikonowe elementy już się odbarwiają, ale tego akurat można się spodziewać) .