Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących kubki LOVI 360

Data utworzenia : 2013-05-16 22:58 | Ostatni komentarz 2023-05-05 22:10

Redakcja LOVI

42882 Odsłony
232 Komentarze

Zapraszamy osoby, które w kolejnych edycjach konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników forum wygrały kubeczki LOVI 360, do podzielenia się opinią o produkcie.

2014-12-15 14:34

pierwszy kubeczek niekapek 360, córeczka dostała od nas jak nie miała roczku wtedy jeszcze nie potrafiła jeszcze z niego pić , musiał jeszcze odczekać jaj córeczka miała ponad rok , wtedy poradziła sobie z picem z tego kubeczka -kubeczek umożliwia dziecku picie jak ze szklanki bez rozlewania - wszystkie części kubeczka bardzo łatwo utrzymać jest w czystości - jest bardzo solidnie wykonany spadł nam kilka razy na podłogę i nie pękł -podstawka kubka jest antypoślizgowa -posiada kapsel chroniący ustnik przed zabrudzeniem - uchwyty pomagają dziecku utrzymać w ręku kubek - kubeczki w stylu Retro są bardzo stylowe Poleca innym mamom;) Żeby była możliwość dodałam bym do środka kubka miareczkę bo dużo dzieci pije z tych kubeczków mleko a taka miarka by ułatwiła robienia mleczka rodzicom I by się przydało opakowanie termiczne to takich kubeczków ;) teraz na zimę by się sprawdziło idealnie , dużo spacerujemy, sporo czasu spędzamy czasu w przychodniach i picie córeczki jest zaraz zimne, nigdzie nie widziałam jeszcze termoakowania do szerokich kubków

2014-12-10 14:25

Skusiłam się kupnem tego kubeczka, ponieważ moje dziecko bardzo rozlewało ze zwykłej szklanki i po przeczytaniu wielu recenzji sama zdecydowałam się na zakup i jestem pod wrażeniem. Co prawda nie jest to nie kapek, ale problem z rozlewaniem się skończył, a mała bardzo chętnie z niego pije. Łatwo się go myje i rozbiera. Jednym słowem rewelacji. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam innym.

2014-12-02 04:31

Kubeczki zachwycają wzorami i pastelowymi delikatnymi kolorami.Te konkretnie poczekają, aż docelowi uzytkownicy dorosną do nich jednak na przykładzie starszego synka, który kubek 360 stopni użytkuje od dawien dawna mogę stwierdzić, że jest to jedna z tych rzeczy, której wśród akcesoriów dziecięcych nie może zabraknąć. Dzięki kubeczkowi napoje nie rozlewają się po calej podłodze, a jednocześnie dziecko ma możliwość nauki dorosłego picia z kubka. U nas kubeczek świetnie sprawdza się w nocy. Synek nie je w nocy już od bardzo dawna jednak często zdarza mu się, szczególnie nad ranem, że chce pić. Na tę okoliczność ma zawsze uszykoany kubek Lovi z wodą, wciśnięty w narożnik łóżeczka. Nie raz kubek spędził większość nocy wlłóżeczku z synkiem, plącząc się między nm i pościelą, nigdy jednak nie nie było problemów z rozlaną wodą, a ponadto nie miałam obaw, że synek będzie miał problem z uzębieniem przez długie ssanie. Kubek jest używany tylk do picia i dziecko nie odczuwa potrzeby długotrwałego ssania go. No i jeszcze chciałabym podkreślić trwałość produktu- u nas jest jeden i ten sam od już nie pamiętam kiedy ale chyba za dwa lata i ciągle w użyciu. Produkt godnh polecenia.

2014-11-27 11:54

nasza opinia o kubeczka 360 z serii Retro :) Moja córeczka jest uparciuchem - zdecydowaną przeciwniczką butelek, kubeczków i innych poideł! Zgromadziłam już w domu całkiem sporą kolekcję... Moje zdziwienie było przeogromne bo akurat kubeczek Lovi przypadł jej do gustu. Córeczka pije z niego chętnie i bez problemu. Uchwyty pasują idealnie do raczki niespełna rocznego dziecka. Kubeczek jest pięknie wykonany. (wybrałam miętowy kubeczek, który pasuje również dziewczynkom). Cały zestaw montuje się bardzo szybko. Bardzo łatwo utrzymuje się go w czystości - cały kubeczek można rozebrać na części i każdą dokładnie umyć. A sama idea kubeczka, który umożliwia picie jak ze szklanki to już w ogóle poezja :) Jestem zachwycona faktem, że córeczka pije z czegoś innego niż pierś, a uwierzcie mi, że z tym było naprawdę ciężko! Każdemu kto ma takiego butelkowego uparciucha z czystym sercem mogę polecić Lovi 360!

2014-11-26 22:16

Otrzymaliśmy kubeczki retro, są piękne :) Dzieciaki od razu załapały jak się z nimi obsługiwać i piją nawet (do tej pory niezbyt lubianą) wodę :)

2014-11-19 21:38

Otrzymałam kubeczki, jednak zanim córka dorośnie do nich to parę miesięcy minie. Na razie mogę wypowiedzieć się o ich wyglądzie. Uważam, że design jest ciekawy. Ładny, łagodny kolor i ciekawy nadruk. Jest inny niż wszystkie.

2014-11-18 09:23

Kubeczki otrzymalyśmy od redakcji za aktywność na forum "październik " moja córcia od razu się w nich zakochała mnie również urzekly Kubeczki te SA świetnym rozwiązaniem zarówno w domu jak i w podroży dla nas największy plus to taki ze pod czas podroży nie jest narozlewane w aucie co wczesniej często się nam zdarzalo :-) Mieliśmy pewien problem córeczka nie chciała nam Pic samej wody pod żadna postacią kubek nie wchodził w gre łyżeczka butelka bidon nic po prostu od kiedy dostała kubeczek nie mamy juz tego problemu popija wodę ze smakiem :-) Ostatnio nawet zabrała ze sobą kubeczek do kąpieli do wanny i popijala w miedzy czasie a zasypiajac przytula go do siebie Jednym słowem jesteśmy zachwycone i polecany wszystkim mama

2014-11-17 14:06

My również jeszcze nie testowalismy kubeczka ale byc moze zaczne bo z szklanki czasem pije. Kubeczek jest prześliczny, ma śliczny mietowy kolor, jest wygodny w trzymaniu, super ze nie wylewa sie z niego napoj i jest antybakteryjny jest rewelacyjny, i napewno jest moja najlepsza firma .