Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1589 Wątki)

Przyszłe mamusie 2016

Data utworzenia : 2015-12-09 08:35 | Ostatni komentarz 2016-07-13 19:10

ewka85

2762 Odsłony
44 Komentarze

Witam pewnie znajda się jakieś przyszłe mamy,które chcą podzielić się swoja radością na oczekiwane maleństwo? Ile czasu wam pozostało?bo mi 2miesiące.Już dziś zastanawiam się jak nasza córeczka będzie wyglądała.Do tego skoro jestem na stronie Lovi chciałabym dowiedzieć się więcej o tych produktach.Może są mamy które już je przetestowały wcześniej? pozdrawiam

2016-01-04 22:05

Ja mam nadzieję, że właśnie się rozpoczyna moje 9 miesięcy :)

2016-01-04 20:24

Trochę błędów sie mi wkradł oczywiście o Lovi mi chodziło i o Avent?pozdrawiam

2016-01-04 20:20

Widzę że produkty Logi są przez was bardzo polecane.Jestem właśnie na etapie kupowania bo mój dzidziuś już za miesiąc będzie.Zastanawiałam się nad Agentem ale wybiorę Logi Ładne są i butelki i smoczki.A poradzić czy smoczek kupić od 0-2m czy od razu Od 0-6m?

2015-12-17 01:16

o dzięki Jajeczko89 :) My ze smoczkami i butelkami lovi jesteśmy od początku. Nie testowaliśmy różnych butelek, bo trafiliśmy od razu na LOVI. Smoczki też od razu z LOVI, w szpitalu w paczuszce przy wypisie dostaliśmy. Mieliśmy jeszcze butelkę z canpol, bo była przy laktatorze. I smoczka, też z Canpol- synek dostał od jakiejś z cioć w prezencie, ale nie chciał go.

2015-12-14 08:23

DorFryt dla osób pracujących becikowe bez zmian jednorazowo 1000 zl. Co do produktów Lovi. Przerabialam przy córce różne firmy produkujące artykuły dla dzieci . Nic tak nie podpasowało córce jak smoczki i butelki LOVI. Szczególnie były problemy z butelkami , bo córka przez 11 miesięcy jadła mleko z piersi , a z butelki nie chciała pić. Z butelki TT piła wodę ale mleka nie tabela. W końcu kupiłam w sklepie z artykułami dziecięcymi butelkę polecana przez sprzedawcę . Zapłaciłam krocie bo prawie 40 zl , ale się udało. Córka jadła! Teraz wiem gdzie kupować w normalnych cenach butelki. Mam też podgrzewacz do butelek , który bardzo ułatwia mi życie. Pisałam o tym w dziale testów. Wczoraj odpakowalam laktator I jestem w szoku. Mój stary, wysluzony TT idzie do lamusa. Nie wiedziałam , że taka różnica może być w tym sprzęcie . Już nie mogę się doczekać kiedy to użyje.

2015-12-13 14:42

My mamy "mociusie" od Lovi, które są fantastyczne! :) Piękne i niezniszczalne :) Teraz aktualnie otrzymałam laktator i zobaczymy jak to z nim będzie, ale jest cudaśny jak na pierwszy rzut oka :p DorFryt o becikowym http://lovi.pl/pl/rodzice/633/1

2015-12-12 23:03

Mamusie 2016 pewnie znacie odpowiedź na moje pytanie. Zastanawiałam się jak to jest z becikowym na 2016. Słyszałam o 1000 zł miesięcznie, dużo osób to nazywa becikowe, ale to chyba jest macierzyńskie dla tych mam, którym do tej pory nie przysługiwało? A co więc z tym becikowym, co było wypłacane rodzicom jednorazowo? Zrezygnowali z niego?

2015-12-10 15:27

Ja, również szczerze polecam produkty LOVI, nie żeby się podlizywać, bo nic z tego nie mam, mówię iak jest. Nasza przygoda zaczęła się ponad 4 lata temu, kiedy o to smoczki z tej firmy były wtedy o wiele droższe i mniej dostępne. Mój syn - istny książę, gardził wszystkimi dostępnymi wtedy na rynku, ostatkiem sił psychicznych zaproponowalam Mu właśnie smoczek LOVI, poszedł jak złoto :) Pozostałam im wierna, gdy w maju urodził się Milan, wybór był oczywisty, tylko LOVI, smoczki butelki, przywieszki, pudełeczko na smoka:) Uwielbiam oryginalne wzory, zmieniany je co miesiąc i mieliśmy chyba wszystkie dostępne, oprócz tych typowo dziewczęcych)