Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1589 Wątki)

Przyszłe mamusie 2016

Data utworzenia : 2015-12-09 08:35 | Ostatni komentarz 2016-07-13 19:10

ewka85

2763 Odsłony
44 Komentarze

Witam pewnie znajda się jakieś przyszłe mamy,które chcą podzielić się swoja radością na oczekiwane maleństwo? Ile czasu wam pozostało?bo mi 2miesiące.Już dziś zastanawiam się jak nasza córeczka będzie wyglądała.Do tego skoro jestem na stronie Lovi chciałabym dowiedzieć się więcej o tych produktach.Może są mamy które już je przetestowały wcześniej? pozdrawiam

2016-02-06 17:24

Ja jestem w pierwszej ciąży i bardzo się cieszę, że trafiłam na te forum. I siadam na nie zawsze kiedy tylko mam wolną chwilkę, żeby coś napisać i poczytać jakiś artykuł. Z forum dowiedziałam się na prawdę dużo i jestem pewna że wszystkie produkty marki są na prawdę świetnej jakości i nie będę żałowała zakupu.

2016-02-06 16:20

Karolina.Orzelowska bo to tak jest szczególnie jak to pierwsze dziecko :-))) ja miałam tak samo, przecież to sama radość takie zakupy a z LOVI można spróbować wygrać a rzeczy świetne :-)

2016-02-06 16:11

jestem w 4m i nie mogę się powstrzymywać od kupowania rzeczy, które się przydadzą a z lovi kiedy widzę te ładne przydasie to nie mogę nie kupić :)

2016-02-06 15:58

Ja już jestem po dwóch porodach, jeden w 2012, drugi 2015, ale się dołączę może Wam w czymś doradzę :-))) och dziewczyny jak ja żałuję,ze ja tego forum nie znałam przed pierwszą ciążą, tyle mogłabym popisać, poczytać i powygrywać i ja w ogóle nie znałam tych produktów LOV i a teraz przy drugim synku używamy wszystko z LOVI i wszystko jest rewelacyjne :-)

2016-02-06 11:14

Ja mam termin na 5 sierpnia przy pierwszym dziecku nie używałam lovi ale teraz na pewno kupię laktator elektryczny ma moja siostra i poleca no i smoczki uspakajające

2016-01-29 13:51

Do porodu jeszcze 2,5 miesiąca-już odliczam.Ciuszków nie muszę kupować nie wiadomo ile,bo mam po starszej córce.A smoczek i butelkę już sprawdzone w praktyce oczywiście LOVI . Brakuje mi tylko pieluch.

2016-01-25 14:43

Mi zostało niecałe 4,5 miesiąca :) Też pomału zaczynam kompletować wyprawkę i widzę, że nie ma osoby, która nie poleca marki Lovi. :)

2016-01-05 20:34

Ja dopiero początki, miałam w grudniu rodzić a w grudniu udało się zajść ;) Tuż po urodzinach naszego dwulatka. Produkty Lovi znam bardzo dobrze już właśnie dlatego że to drugie dziecko, mój syn był karmiony piersią ale sporadycznie też odciągniętym mleczkiem przez butelkę i jedyna jaką zaakceptował to właśnie Lovi bo ma mieciutki smoczek a przeciwieństwie do Tommee Tippee które tak zachwalane przez wiele mam u nas totalnie się nie sprawdziło. Polecam też kubeczki niekapki które są bardzo ładne i wytrzymałe :) Chyba nie ma produktu Lovi który by mnie rozczarował