Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1589 Wątki)

Przyszłe mamusie 2016

Data utworzenia : 2015-12-09 08:35 | Ostatni komentarz 2016-07-13 19:10

ewka85

2768 Odsłony
44 Komentarze

Witam pewnie znajda się jakieś przyszłe mamy,które chcą podzielić się swoja radością na oczekiwane maleństwo? Ile czasu wam pozostało?bo mi 2miesiące.Już dziś zastanawiam się jak nasza córeczka będzie wyglądała.Do tego skoro jestem na stronie Lovi chciałabym dowiedzieć się więcej o tych produktach.Może są mamy które już je przetestowały wcześniej? pozdrawiam

2016-02-09 20:22

Ja jak do tej pory staram się mało kupować i zbierać od rodziny, żeby wiedzieć co dokupić. Małe dzieciaczki nie niszczą ubranek więc warto pozbierać ich jak najwięcej.

2016-02-09 16:02

Co do wyprawki to niewiele muszę dokupić, wszystko praktycznie mam w idealnym stanie po pierwszym dziecku. A tym bardziej, że druga córeczka będzie..

2016-02-08 21:38

Termin mam wyznaczony na 07 czerwca. Więc ja troszkę wcześniej niż Ty. Zakup wózka to faktycznie jeszcze daleka przyszłość ale można już popatrzeć. :) Nacieszyć oczy.

2016-02-08 18:49

A ty Kasiu na kiedy masz termin?;)

2016-02-08 18:48

Termin mam na 20 lipca;) my oglądaliśmy też, ale na wózek jeszcze mamy czas;)

2016-02-08 18:01

Karington a na kiedy masz termin? Ja ostatnio byłam w Smyku pooglądać wózki ale muszę iść jeszcze z mężem, tym razem byłam akurat w galerii i zaszłam przy okazji. :) A jeśli chodzi o ciuszki to muszę jechać do kuzynki zobaczyć co ona mi naszykowała i będę wiedziała co mam jeszcze dokupić. Jak na razie mało kupiłam ale wszystko razem z mężem. :)

2016-02-08 16:07

A macie już upatrzone wózki dla swoich pociech??;) Ja pierwsze ciuszki już dostałam od mojej mamy i babci bo one nie mogły się powstrzymać..;)

2016-02-08 15:51

Ja też się ociągałam z zakupami jak byłam w pierwszej ciąży, w sumie to nie miałam kiedy ich zrobić, bo pracowałam prawie do 8 miesiąca :-)))) Dziewczyny zróbcie przyjęcie baby shower i powiedzcie co Wam by się przydało :-)))) ja teraz bym tak zrobiła :-))) Taka imprezka to fajna sprawa, fajna zabawa, a koleżanką raczej nei będzie szkoda na jakiś tam kubek, smoczek czy buteleczkę,kocyk a może niech się złożą na coś większego - przecież można zasugerować :-) Ja z kolei dostałam od koleżanek sprawy sporą wyprawkę, bo kołderke, podusie, kocyk, body z 10szt, czapeczki dwie, skarpetki - no mówie Wam wyprawka niezła :-)