Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11928 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-01-03 17:40

Witam, w kraju jest naprawde duzo fajnych ciekawych jeszcze nie odkrytych miejsc wiec warto poszukac i sie wybrac

2017-01-03 16:32

O ja uwielbiam namioty i ogniska : Moj klimat, a jeszcze jak ktos znajdzie sie kto gra na gitarze...bajka :D (maz tego nienawidzi ahhaha). Ale rzezcywiscie ja tam sie kleszczy boje dlatego rzadko pozwalamy sobie na takie wypady. A jesli chodzi o kajaki i namioty to lubimy wypady na Krutynie (mazury) Piekna trasa kajakowa, piekne widoki, czysciutka woda w ktorej mozna sie w miedzy czasie kapac, po drodze bary w których mozna dobrze zjesc i sliczne pola namiotowe z calym wezlem sanitarnym i jak sie odbrze poszuka to nawet mozna znalezc pola namiotowe z sauną :)

2017-01-02 16:11

I nie boisz się kleszczy w trawie? Ja też lubie namioty, ale z dzidkiem to bym się bała chyba :)

2017-01-02 15:40

ja uwielbiam spedzac czas pod namiotami, czasem zjezdza nas sie sporo nad Wisła mamy fajna miejscowke ,potrafimy siedziec tam cały tydzień tata i mój facet maja wykupione karty wedkarskie wiec jest co robic ... woda słońce , ognicho i rybki to jest to co uwielbiam :) synka urodziłam we wrzesniu wiec w tym roku tez juz bedzie jezdził z nami :)

2017-01-02 13:50

My planujemy wypad na Mazury. Jeziora, lasy, kajaki i rowery. Taki aktywniejszy wypoczynek to super sprawa. Do tego przejazd pociągiem PR bo wychodzi najtaniej- będzie więcej kaski do wydania na miejscu a dzieciaki pewnie będą mieć frajdę z pierwszej wycieczki pociągiem :)

2016-12-23 18:24

A ja planuję w tym roku nieco odmienić zwyczaje wyjazdu nad morze. Owszem wybieramy się jak co rok ale także przy okazji chcemy skorzystać z atrakcji rejsu:http://www.stenaline.pl/do-uk-irlandii/nasze-promy, zawsze myślałam o Szwecji ale widzę, że można też do Irlandii i UK więc to jeszcze muszę przeanalizować:) Co do Chorwacji-nie polecam-owszem pięknie ale strasznie drogo. Albania-owszem, nadal pęknie a taniej niż w Polsce:)

2016-12-23 17:14

A my bylismy w tym roku na Krtuzach na domkach :) piekne jeziora, piekne lasy i cos innego niz morze :) a jesli chcecie gdzies dalejt o polecam Balkany....ale nie Chorwacja, a raczej Bosnia i Harcegowina, Albania, Macedonia :)

2016-12-23 08:53

My byliśmy z 10miesieczna córką w Międzyzdrojach we wrześniu. Nie bylo ludzi ani upałów, a wiadomo, ze z dzieckiem ani sie nie poopalam ani nie wolno wychodzic w upaly wiec dla nas to byl idealny czas. Nam też zależało, zeby byl to okres, kiedy w powietrzu jest wiecej jodu, bo mała alergiczka nam rośnie.Góry z dzieckiem tez dobry pomysl, bylismy kilka dni w Szklarskiej Porębie pod koniec czerwca, kiedy Mała miała 7,5m-ca. W tym roku znowu planujemy żeby troche pojechać w góry a troche nad morze. Miejmy nadzieje, że nam sie uda, bo mieszkamy w rejonie gdzie powietrze jest mocno zanieczyszczone i lekarz na okraglo każe nam jak najczęściej stad uciekać w góry albo mad morze. Może rzeczywiście spróbuj jechać za granice? Chorwacja, Slowacja, niby ostatnio popularne a podobno wcale nie ma tłumów. Teście czesto jeżdżą i sa bardzo zadowoleni zawsze.