Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11930 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-06-08 18:57

Marta wakacje nad jeziorami super sprawa :) z takim tycim maluchem to i taki wyjazd często staje się niezłą wyprawą ;) My wybraliśmy w tym roku Majorkę ;) Obecnie jesteśmy, jest cudnie, słonecznie i cieplutko, mały w samolocie przespał ok 2,5godziny ciągiem na mnie , byliśmy w szoku bo myślałam że będzie mu niewygodnie no i ogólnie inne miejsce, hałas ale nic mu nie przeszkadzało :) Obudził się jak już schodziliśmy do ląddowania więc tutaj jedynie troszke był problem bo musiał miec już zapięte pasy i nie mógł nawet sobie stawać, ale jakoś go zajęliśmy a to przekąskami a to zabawkami, torebkami chorobowymi :p i przeżyliśmy lot bezproblemowo :) Oby powrót był choć w połowie tak dobry, to będzie świetnie :)

2017-05-30 13:34

Agn to swietnie ze lecicie a powiedz gdzie? :) moja chrześnica roczna przespała cały lot tam szumi wiec może Wasz synek tez przyśnię i będzie ok :) tez chętnie hymngdzies poleciała na wakacje ale jak mały zaraz się urodzi to wakacje spędzimy po prostu spacerując wzdłuż jezior i tez będzie ok :)

2017-05-30 12:42

Nam na szczęście udało się zaklepać wakacje i lecimy już w niedzielę :))) To będzie pierwszy lot małego, dlatego ciekawi jesteśmy strasznie jak zareaguje i jak to wszystko przeżyje :))) Jestem podekscytowana na samą myśl, bo bardzo nastawiałam się na jakiś zagraniczny wyjazd i robiłam co mogłam, abyśmy mogli wyruszyć :) Za rok nie wiem czy będzie nam dane pojechać w nieznane jeśli wszystkie plany pójdą wedlług naszych myśli, dla dzieci do 2r.ż. wszystko jest darmowe, dlatego tak na prawdę żal byłoby nie skorzystać :) Trzymam kciuki za każdą z Was, abyście choć na kilka dni mogły się wyrwać gdzieś na łono natury, bo jednak nam mamom (no i tatusiom również ) potrzeba takich chwil, by naładować baterie na resztę roku :)

2017-04-24 21:16

polecam Mazury :)

2017-04-24 15:51

Ja cieszę się na przyjazd na miesiąc do Polski. Pojedziemy trochę w góry troche nad morze i z rodzinka spotkania. Na pewno bedzie fajnie.

2017-04-21 13:13

My chyba y ba tez nigdzie nie pojedziemy :(

2017-04-21 12:33

Grimper widzę, że jesteś zachwycona to super

2017-04-21 10:29

My z mezem co roku gdzies jezdzilismy a w tyn pewnie nigdzie nie pojedziemy bo z tak malym dzieckiem bym sie bala. Tym bardziej ze on jak zasypia to patrzy gdzie jest i jak jest gdzies indziej niz u nas w pokoju to nie chce zasnac. Wiec zamiast wypoczywac to bym sie z nim meczyla i on tez