Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22886 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-06-13 11:33

a koszule z rękawem czy na ramionczkach? Ja nie lubie z rękawem, a musze się w coś zaopatrzeć bo mi wyniki lecą i możliwe że po następnej wizycie mnie skieruje do szpitala. Ja na początku miałam tak, że chodziłam w nocy co godzinę, co dwie. Teraz tak chodzę raczej 2 razy. Zdarza się że jak jestem padnięta to tylko raz ale rzadko. Jednak w ciągu dnia różnie to bywa, czaem przez dzień mi się nie chce i idę rzadko a czasem i 5razy w ciągu godziny.

2016-06-13 08:45

Praktyczniej koszule gdyz jak idzies do badania ginekologicznego to nie swiecisz tylkiem hehe. U nas w szpitalu w pomieszczeniu gdzie byly kontrolne badania to bylo 6 lekarzy i jakbym miala z golym tylkiem isc no to troche by mi niezrecznie bylo. Ale z drugiej strony to zwykla.pizama lepiej sprawdzala sie przy spaniu bo jak bylo goraco i sie odkrylam w nocy to balam.sie ze koszula mi sie podwinie i wszystko bedzie na wierzchu. A ja mam pytanie czy tez odczuwacie takie ciagle parcie na pecherz. Masakra ja w nocy co 2 godz chodze do toalety co mnie strasznie meczy. Nic mnie przy tym nie piecze i nie boli.?

2016-06-13 08:26

Chciałam się Ciebie zapytać, jak byłaś teraz w szpitalu to miałaś piżamę czy koszulę? Jak jest praktyczniej?

2016-06-11 19:14

Nie ja bralam i nic nie biore mimo takiego sluzu. Tylko ze ja mam raczej taki bialawy lekko zolty. U nas grzeje niemilosiernie...

2016-06-11 15:31

U nas dziś pogoda kiepska i jakoś sennie jest. A tak to dostałam tabletki dopochwowe tylko jeszcze do apteki nie dotarłam. Mam grzybicę z tego co zrozumiałam. Powiedziałam że mam żółty śluz i tak mi stwierdziła. A u was? Czy też bralyscie takie tabletki?

2016-06-11 12:38

Witam. Jak tam przyszle mamusie samopoczucie? U mnie jak narazie rewelacyjnie nic nie boli wiec leki pomagaja na ten moj zastoj. Mala coraz bardziej sie wierci z czego bardzo sie ciesze bo coraz wiecej odczuwam ruchow . pogoda super tylko nie mozna sobie na wiele pozwalac. Normalnie az chce sie w taka pogode na rower wsiasc no ale jedynie pozostaje niemeczacy spacer. Pozdrawiam☺

2016-06-09 16:48

A ja wlasnie nie odczuwalam bolu piersi. Moze troszke sutki bolaly ale nie jakos nieznosnie. Piersi tez zbytnio nie urosly ale za to sa cale w zylach co strasznie brzydko wyglada.

2016-06-09 16:40

Ja to od samego początku czułam jak mi piersi rosną. Chyba od pierwszych dni po zapłodnieniu chociaż dokładnie nie zapisywałam sobie tego. A też i po powiększających piersiach wiedziałam że jestem w ciąży - to był mój pierwszy objaw. Nie mogłam wytrzymać takie mnie bolały, swędziały.