Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22923 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-07-21 15:04

Monia to sa faceci wlasnie.... A masc to na odparzenia tak? Czy tez taka do skory?

2016-07-21 14:28

Ubranek do szpitala nie potrzebuje tylko na wyjście. No mój mąż nie rozumie pewnych rzeczy ale nie chce na siłę poruszać tego tematu już z nim bo tylko później kłótnia. Już wczoraj poruszyłam ten temat i więcej nie będę. Dziś już z moją stroną rozmawiałam więc mam nadzieję że na dniach coś dla mnie będą mieć, a z jego stroną rodziny nie będę rozmawiac jeśli on nie chce sam tam tematu poruszać. Właśnie jedziemy na weekendzie po łóżko do jego rodziny 60km i ja pozniej juz tam nie zamierzam jechac przed porodem. A mysle ze jak sie im nie przypomni o ubrankach to oni nie przyjada zeby ubranka pozyczyc. Dla dziecka tylko maść i chusteczki nawilżające muszę mieć w szpitalu. A wózek tak już kupilismy dawno, więc dobrze że chociaż to jest. A teraz chcemy się jeszcze przeprowadzić więc jesli coś znajdziemy to będę miała trochę roboty przy przeprowadzce i szkoda że mąż nie myśli że mogę być zmęczona i ciężko mi będzie wszystko na raz zrobić w 9 miesiącu, no ale nic juz nie poradzę....

2016-07-21 13:08

Tak nie da rady... A kto to wszystko popierze poprasuje? Watpie zeby Twoj maz to zrobil. Trzeba sobie jakies obowiazki podzielic. A Wy juz wozek kupiliscie co nie? Musisz miec podstawowe rzeczy juz kupione przed porodem no bo szpital tego wymaga tak?

2016-07-21 12:21

To pozazdrościć.moj mąż nawet nie chce słyszeć o kupowaniu. On jak coś to by kupił dopiero jak dziecko się urodzi bo uważa że wcześniej nie ma potrzeby. Że on kupi jak ja będę w szpitalu gdy już urodze

2016-07-21 09:49

Monia gdyby moj sie tak nie zaangazowal w to wszystko to pewnie tez bym.jeszcze nic nie miala... To on wszystko kupuje i przynosi do domu...;)

2016-07-21 08:48

Troche wam zazdroszcze ze juz macie ubranka a ja nic...

2016-07-20 23:38

No my juz mamy pokupowane to co najpotrzebniejsze... Nie ma co kupowac za wiele...

2016-07-20 22:34

Ja mam dużo ubranek na dziewczynkę na wydanie.... kiedyś gadalam z koleżanką, że mogę jej wystawić je na olx.... i jak się dowiedziała o tym druga to też się dorzuciła.... i teraz tonę w ubraniach dla dziewczynki od rozmiaru 56 do ok92....