Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22928 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-07-22 15:23

Oj tak, na taką pogodę to ciężko się prasuje. Dlatego ja prasuję zazwyczaj z rana zaraz jeszcze przed 7 zaczynam.

2016-07-22 08:35

Pranie praniem ale jak się na składa rzeczy do prasowania... ja już częściowo wybrałam ubranka, tylko wiele ubranek będę musiała jeszcze raz prac bo są plamy po oliwce :( gorzej z prasowanie bo ja po kilku rzeczach (tych na co dzień) wymiekam bo mi gorąco od żelazka. A jak pomyślę że ubranka dla dzidziusia czekają to mi się odechciewa...

2016-07-22 07:37

Dzieki dziewczyny za.otuche... No dobra to ja mykam na oddzial ;(( Milego weekendu no Monia w koncu bedziesz mogla cos zrobic juz;).

2016-07-22 06:58

Napewno będzie dobrze i nic się nie martw. Mi też jest już ciężko pranie wieszać, ja często też w rękach piore i to robi swoje. No a już po niedzieli będę miała ubranka,Tak się doczekać nie mogę... Tym bardziej że jak się przeprowadzimy to nie będzie prawdopodobnie pralki a zanim kupimy to pewnie miesiąc minie i muszę tutaj gdzie jestem porobić prania.

2016-07-21 23:56

Dobrze ze moj sie angazuje w to wszystko... Nawet postanowil wziasc sobie urlop gdy ja bede prac to wszystko. Bedziemy sobie nawzajem pomagac. O ile bede mogla normalnie funkcjonowac.

2016-07-21 23:48

Monika, a co do Twojego męża... on sobie chyba nie umie wyobrazić tego wszystkiego.... Lepeij robić wyprawkę, póki dobrze się czujesz. On sam nie ogarnie wybranie, kupienie, wypranie, wyprasowanie ubranek. Można kupić jakieś pojedyncze rzeczy ale musisz mieć coś dla małego przygotowane jak wrócisz że szpitala... No chyba że on lubi samotne zakupy, pranie, prasowanie... I przeprowadzka jeszcze.... Ehh... faceci...

2016-07-21 23:46

Brakuje juz mi tylko kosmeetykow i przyborow typu grzebyczki,termometr itd. No ja tez teraz bede musiala przez neta zamawiac bo nawet nie mam ochoty chodzic po sklepach. Lekarz mowi ze z tym krazkiem bede mogla normalnie funkcjonowac i mam taka nadzieje ehh:((

2016-07-21 23:42

Oj... :-( Trzymaj się tam. A jak tam z pakowaniem torby do porodu? Przy Twoim wątku zapomniałam dopisać że ja poprzednio robiłam wyprawkę (kosmetyki i rzeczy do szpitala) przez internet i teraz też tak zamierzam zrobić. Kurier mi przywiezie i nie będę musiała za tym latać....