Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22922 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-07-20 21:16

Tak Monika dlatego ja od sierpnia zaczynam juz prac .... Najpierw posciel i kocyki bo to najgorsze a potem ubranka a reszta to juz na bierzaco;) a zreszta chce poprac poki pogoda bedzie bo lepiej jak na dworze bedzie schlo;) juz kupilam pare pieluszek tetrowych i flanelowych teraz dokupie jeszcze troche i recznik jeden bo jeden juz mam i zostana mi tylko kosmetyki i przybory do pielegnacji dla malej:) a we wrzesniu to kupimy wanienke i wozek.

2016-07-20 20:40

A przecież nie chce wszystkiego zostawić na ostatnią chwilę jak mi już może być całkiem ciężko coś ubrać uprasowac. Poza tym na ostatnim miesiącu wiadomo że różnie może być,tak jak może być po terminie tak i może być przed terminem.

2016-07-20 20:38

Ja mam od kogo pożyczyć tylko chodzi o to że mi każdy obiecał a ja już w 7miesiącu a nikt nic jeszcze nie dał, nie przyniósł,nie powiedział żeby przyjść bo już znalazł, przebral ciuszki które jeszcze się nadają do chodzenia.

2016-07-20 19:00

Oj jak ja wam zazdroszcze kobitki nawet nie wiecie jak jeśli chodzi o ubranka dla maluszka to na pewno niema co kupować nowych bo brzdąc zaraz z nich wyrośnie jest sporo ogłoszeń na olx gdzie są wystawiane całe paki ubrań dla maluszków

2016-07-20 15:50

Monika czemu glupio?? Przeciez kazdy wie ze nie ma co nowych rzeczy kupowac dla takiego malego brzdaca... Mozesz spokojnie sie zapytac najwyzej co Ci moga zrobic??? Ja nie mam od kogo ciuszkow na dziewczynke wziasc dlatego kupuje ale tez uzywane. Jedynie posciel i kocyki to nowe kupilam....

2016-07-20 14:06

Ja jeszcze nie mam co prac. Niby w sierpniu ma kuzynka przyjechać z ubraniami ale się okaże jak będzie a z rodziny od mojej strony to się na dniach chyba upomne czy mogliby coś poszukać z ubranek. Chociaż głupio trochę mi się tak dopytywac. A co ty o tym myślisz?

2016-07-20 12:29

Tak nuda zjada nas hehe;) Ja jeszcze troche i biore sie za pranie poscieli kocykow itd potem prasowanie a nazbieralo sie tego hmm.....:) tak troche sobie zajme czas.

2016-07-20 11:39

Oj źle mi wyskoczyło do 28tc tak jak Pamela pisała. Tak Oliwcia my chętnie popiszemy,nuda w domu nas zjada.