Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22941 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-09-11 07:38

Tak mi się dobrze spało nad ranem to młody dziś o 5 chcial się bawić..

2016-09-11 05:56

Ja już się z jednej strony nie mogę doczekać kiedy to synek będzie z nami ale chciałbym żeby się urodzil w terminie, nie za wcześnie. A Bardzo kocham męża mojego. Teraz już się szybko robi ciemno więc jak się jest na zewnatrz to wieczorem już się nic nie chce.

2016-09-10 22:58

Monika, masz dobrego męża :-P mój niby nie pozwala mi czasem czegoś zrobić... ale w sumie i tak zostaje to na mojej głowie. Dalej zajmuje się synem, sprzątam, gotuje, piore itd... mąż od paru dni ma urlop i w sumie myślałam że mnie wyręczy... ale on się zajął remontem. Tzn coś tam wierci, grzebie itd... a ja robię to co robiłam tylko że spokojem, bo wiem że nie jestem teraz przynajmniej sama w domu:-) Co do energii, Pamela, u mnie wręcz przeciwnie. Mam dużo energii ale i śpiąca chodzę. Tzn jak synka usypiam popołudniu to padam przy nim. O dziwo syn w dzień bez problemu idzie spać, bez wożenia go w wózku,spacerow itd... jeszcze 2tyg temu nie byłam w stanie go uśpić... był zmęczony i jeszcze bardziej marudził ale uśpić się go nie dało... a teraz jak jest mąż w domu to synek bez problemu zasypia...

2016-09-10 21:24

Mi się spać nie chce. Tzn czasem ale bardzo rzadko w dzien gdy nie śpię w nocy. Zazwyczaj zasypiam między 21a22 i od 1 -2w nocy już nie śpię. Dopiero od 7-8zasypiam. Jest to męczące. A robić to mam ochotę dużo rzeczy ale nie pozwala mi mąż się przemeczac. Chociaż jak ja nie robię nic to jego gronie do roboty i on nie ma ochoty robić więc wtedy ja się zabieram

2016-09-10 19:37

Dziewczyny czy Wy tez macie teraz taki kryzys? Chodzi mi.o to ze ciagle chce mi sie spac na nic nie mam.sil:(( Jestem.wykonczona i naprawde brzuch mi ciazy juz ....

2016-09-10 10:31

Wlasnie DorFryt nie wiadomo hehe xD mi polozna mowila ze kiedys nie bylo dni tylko mowilo sie tygodniami i nie bylo problemow;) moze.zalezy jaka wersja i z ktorego roku;)

2016-09-10 09:44

Właśnie jak nieraz chciałam policzyć na kalkulatora internetowych liczbe tygodni ciąży to też mi wychodziło raz np 33 a na drugim 34tydzien.. Właśnie zastanawiałam się od czego to zależy:-)

2016-09-09 13:45

No co polozna,lekarz to inna praktyka.... U mnie wg OM 33 tydzien a wg USG malutkiej to prawie 35 tydzien;) ale ja to sie wzoruje na OM. Jeju jak to szybko leci;) jak zakladalam ten watek to bylam.zaledwie w 19 tyg bodajze a tu 33;) a jakby to bylo niedawno;)