Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22943 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-09-17 21:17

Jak tam dziewczyny? Jak Monika walka z chorobą? U mnie brak siły... chciałam posprzątać dziś ale nie mam siły... Byłam na zakupach chociaż wogole nie miałam ochoty, wszystko mnie bolało, ale o dziwo nie musiałam stać w kolejce. Kasjerka jak zobaczyła mnie z brzuchem zawołała na początek kolejki... no ale nie obyło się bez komentarzy tych osób, które ominelam... a co najlepsze.. kasa z pierwszeństwem i zanim dotarłam do kasy zdążyły mnie minąć 2panie...

2016-09-14 14:56

Bo te piosenki dla dzieci są proste melodyjne i przewaznie rymowane:))

2016-09-14 05:34

Pioseneczki dla dzieci szybko wpadają w ucho. Sama czasem sobie coś podspiewam jak mi do ucha wpadnie i nie chce wypaść.

2016-09-13 22:36

To po angielsku też łapie. Znalazłam takie fajne piosenki po angielsku z kolorami albo częściami ciała.. Szybko też wpadają mu w uszy piosenki. Tzn ma jakieś tam ulubione słowa z danej piosenki i jak się bawi i sobie przypomni to śpiewa. Np. Cztery słonie zielone karde hej- czyli 4slonie, zielone słonie, każdy kokardkę ma na ogonie... Albo sisibom trala la- sibom sibom trala la-.... jak myje ząbki to śpiewa oooo (widział kiedyś teledysk szczotko szczotko, hej szczoteczko....). Kiedyś miał hopla na punkcie disco polo a dokładnie nowa piosenkę akcentu. Ale chyba od pół roku już nie pamięta o niej... tak to na okrągło musiałam mu to puszczać... Cieszę się, że tak mu łatwo idzie z przyswajaniem, zapamiętywaniem... w szkole będzie miał lżej :-)

2016-09-13 21:28

DorFryt gratulacje dla dziecka;) właśnie takie momenty sprawiają że człowiek jest od razu szczęśliwy :)

2016-09-13 21:00

DorFryt no to super;) tylko teraz pochwalic synka;)) teraz dzieci szybko lapia a szczegolnie z bajek:) mojej siostry synek duzo z tej bajki Dorry czy jakos tak sie uczyl i po angielsku:)

2016-09-13 20:55

Ej pochwałę się Wam tu, bo mnie dumą rozpiera :p leżę sobie w sypialni, synek buszuje po kuchni(wolę nie wiedzieć co on tam robi, bo mąż go pilnuje- oglądając mecz...) ale w każdym razie synek umie liczyć do 5.. słuchałam i po kolei 1, 2, 3, 4, 5... :-)

2016-09-12 13:22

Ja mam nadzieje ze wszystko bedzie ok;) Moj juz tez krzyczy jak cos chce robic... DorFryt wlasnie nad ranem.najlepszy sen hehe a synek wyspany;)