Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22938 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-09-19 21:50

U mnie pojawił się obfitszy śluz... nie wiem czy to ten czop śluzowych, czy tylko większą ilość śluzu. Bo jest bardziej taki wodnisty, biało-przezroczysty. Czop to chyba bardziej taki galaretkowaty jest...

2016-09-19 13:15

Mnie tez wlasnie czesto brzuch boli w nocy. Ale mi sie wydaje ze to raczej pecherz u mnie bo jak sie wysiusiam to jeszcze troche poboli i przestaje. Ale jutro mam wizyte to sie dowiem co i jak. Mojego to bym musiala chyba trabami budzic on tak twardo spi. Ze boje sie ze jak bedzie juz ten czas to bedzie mi go ciezko dobudzic.

2016-09-19 13:04

Właśnie. Ja tej nocy nie spałam, bo mnie jakieś chyba skurcze brały... chodziłam co chwilę siku i troszkę mnie nerwy złapały, bo mezowi skończył się urlop i dziś na 8 do pracy musiał iść... ale na szczęście skurcze miałam tylko w nocy i do teraz sie nie powtórzyło... mąż wyczuł w nocy ze coś nie tak bo jak nigdy nie budzi w nocy jak wychodzę z pokoju a tej nocy czujnie spał i co wychodzilam to pytał jak się czuje

2016-09-19 12:02

DorFryt to to i tak poltorej tygodnia dalej ode mnie jestes... Ja w następnym tygodniu mam miec sciagany pessar i mysle ze mala szybko wyskoczy.... Oj ja tez latam siku co chwila. Najgorsze sa noce bo spac nie idzie... No tak zawsze.cos po porodzie bolec musi niestety. Ale bede wolala już to niz bycie w ciazy i kazdy bol u mnie powoduje ze mysle czy tak ma byc czy nic.zlego sie nie dzieje:(

2016-09-19 11:39

Ja w sumie też już bym chciała urodzić. Tzn żebym dotrwala do tej środy, bo jeszcze chce się dopytac pani dr co ona uważa, czy lepiej żebym rodzila przez cc itd. Mnie też podbrzusze boli, brzuch praktycznie cały czas mam twardy. Chodzę sikać co 15minut... Pewnie po porodzie będzie na początku jeszcze gorzej, ból albo rany z cc albo ból dołu...

2016-09-18 14:23

DorFryt a czemu mialabys nie dotrwać?? Ja Wam powiem.ze juz bym chciala urodzic. Siedziec nie moge zbytnio bo zaraz boli mnie podbrzusze i pachwiny. A teraz to mam takie bolace klucia w pochwie. Mysle ze cos sie z szyjka dzieje....

2016-09-18 13:46

Ja mam w środę wizytę żebym dotrwala...

2016-09-17 21:23

DorFryt u mnie dzisiaj ciezko. Nie dosc ze.mnie brzuch bolal to przespalam.pol dnia. Chyba ta zmiana pogody masakra jakas:/ We wtorek mam wizyte i juz sie doczekać nie.moge:) DorFryt to dobrze ze.kasjerka chociaz zwrocila na Ciebie uwage... A ludzie nie maja wyczucia czasu niestety.