Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Nasze postanowienia na 2018 rok

Data utworzenia : 2017-12-16 08:38 | Ostatni komentarz 2017-12-20 22:17

Kinga666

1234 Odsłony
33 Komentarze

Hej Mamusie ;-) Tak sobie pomyślałam, że założę wątek z postanowieniami noworocznymi. Pewnie nie tylko ja takie mam a wątek może okazać się pomocny przez caly kolejny rok kiedy to będziemy dążyć do swoich postanowień :-). Macie już takie? :-) Ja mam kilka :-). Zacznę od tych najważniejszych 1. Zajść w drugą ciążę. Planuję w sierpniu kiedy Natan skończy rok :-) 2. Wyprowadzić się. Marzy mi się zamieszkanie w Zamościu, mam nadzieję że uda mi się to zrobić w pierwszej połowie roku. 3. Schudnąć około 10km. Ale o tym obszernie już napisałam w innym wątku :-) 4. Zdać prawo jazdy. Cały czas z tym zwlekam To takie najważniejsze plany :-) Jestem bardzo ciekawa waszych noworocznych postanowień :-)

2017-12-16 13:49

Dziewczyny dziękuję :)

Konto usunięte

2017-12-16 13:30

Kinga666 fajne masz te postanowienia :) oby się wszystko spełniło :)

Konto usunięte

2017-12-16 13:28

A ja w tym roku zrealizowałam dużo ze swoich postanowień , zrzuciłam np już 13 kg i regularnie zaczęłam ćwiczyć i trwa to już 8 miesięcy :) więc w tym roku nie robię nowych postanowień tylko trzymam się założonego celu :) mam jeszcze co do wagi 12 kg do zrzucenia, ale w między czasie chciałabym znowu przytyć :D wiecie co mam na myśli :P Palić nie palę, więc nie mam co rzucać...Nie mam pomysłu co mogłabym sobie postanowić... Poza tym posłuchałam pewnej Pani motywator i zaczęłam już z początkiem grudnia bez słodyczy do świąt i regularnie ćwicząc :) A tak w ogóle zauważyłyście, że kobiety zawsze mają postanowienia noworoczne dotyczące swojej wagi lub wyglądu? :D Teraz o tym pomyślałam i sama piszę o wadze :D haha Pozdrawiam bez postanowień

2017-12-16 13:21

Moimi noworocznymi postanowieniami jest: 1. Zdrowe odżywiane . Zamierzam od nowego roku zwracać szczególną uwagę na to co jem . Chce aby w mojej diecie było znacznie więcej warzyw i owoców. Będę dążyć do tego aby pić tez więcej wody, ale teraz zima to tak nie smakuje :( 2. Przynajmniej raz w miesiącu coś dla siebie . Postanowiłam regularnie odwiedzać kosmetyczkę , a nie żałować sobie całe życie 3.Chodzić na basen regularnie . W okresie zimowym sama , latem z synkiem 4.Czytanie książek, aby wspomagać pamięć 5.Umeblować dom

2017-12-16 12:28

Ja zrealizowałam prawie wszystkie postanowienia na 2017 rok. Kończę rok w ciąży, w marcu TP. Budowa domu w trakcie. Córeczka poszła do przedszkola. A w 2018 roku chciałabym by był jeszcze lepszy niż 2017 - najważniejsze - by każdy z moich bliskich był zdrowy. Pełna mobilizacja do okresowych badań i wizyt u lekarzy. Ten rok kończymy w szalonym tempie ;) W 2018 chciałabym jeszcze dojść do wagi sprzed ciąży, by tarczyca się ustabilizowała i by nie rezygnować z zajęć i aktywności fizycznej :) Dziewczyny trzymam za Was kciuki! :)

2017-12-16 11:10

Dziękuję dziewczyny :-* Wam też życzę spełnienia wszystkich Waszych planów :-)

2017-12-16 10:40

Agusia8 dziękuję. ☺ i ja również życzę Ci żebyście znaleźli dla Siebie swój wymarzony wspólny kącik, w którym będziecie razem. Który da Wam wiele radości i bezpieczeństwa, bo to najważniejsze.☺ Oraz żebyś przytyła i czuła się dobrze w Swoim ciele. ☺

2017-12-16 10:32

Moje postanowienia noworoczne: Pomyśleć i znaleźć jakies mieszkanie żebyśmy nie musieli wynajmować i mieli swoje wlasne Troszke przytyc bo juz duzo schudłam po ciąży: ( Kinga życzę Ci żeby sie spełniły te Twoje postanowienia noworoczne...Żeby udalo Ci sie zajść w ciazy,zrzucic niezbędne kilogramy,wyprowadzić sie do wymarzonego miasta i zdac prawo jazdy: ) N.Bednarz Tobie również że Ci sie udalo zrzucic kilogramy ,żebyś mogla więcej czasu spędzić z rodzina i Skończyć łazienke :) Trzymam za Was mocno kciuki