Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Nasze postanowienia na 2018 rok

Data utworzenia : 2017-12-16 08:38 | Ostatni komentarz 2017-12-20 22:17

Kinga666

1235 Odsłony
33 Komentarze

Hej Mamusie ;-) Tak sobie pomyślałam, że założę wątek z postanowieniami noworocznymi. Pewnie nie tylko ja takie mam a wątek może okazać się pomocny przez caly kolejny rok kiedy to będziemy dążyć do swoich postanowień :-). Macie już takie? :-) Ja mam kilka :-). Zacznę od tych najważniejszych 1. Zajść w drugą ciążę. Planuję w sierpniu kiedy Natan skończy rok :-) 2. Wyprowadzić się. Marzy mi się zamieszkanie w Zamościu, mam nadzieję że uda mi się to zrobić w pierwszej połowie roku. 3. Schudnąć około 10km. Ale o tym obszernie już napisałam w innym wątku :-) 4. Zdać prawo jazdy. Cały czas z tym zwlekam To takie najważniejsze plany :-) Jestem bardzo ciekawa waszych noworocznych postanowień :-)

2017-12-18 22:30

Hejka Zamarancza :)) Wiem ,wiem strasznie zaniedbałam forum ... Ciężko mi było strasznie ogarnąć w domu bo do pracy wróciłam na jakiś czas i ciąża i synek .. Po prostu codzienność mnie przytoczyła hehe

2017-12-18 22:13

dziubuś... Jak ja Ciebie dawno nie widziałam :)

2017-12-18 22:09

Bardzo fajny watek;))) Mam dwa postanowienia :) 1 Zacząć zdrowo się odżywiać (przede wszystkim po to żeby schudnąć :D) 2 Mniej się stresować :/ Życzę wam dziewczyny, żeby wszystko co postanowicie i wymarzycie sobie się spełniło :) Widzę ze bocian będzie miał pełne ręce roboty w przyszłym roku :D

2017-12-17 20:30

Oby wszystko się spełniło :-) sanderson mamy to samo postanowienie widzę :-)

2017-12-17 19:10

Ja planuję w Nowym roku, tak jak większość z Was: - zrzucić kilka nadprogramowych kilogramów - regularnie ćwiczyć, - pomieszkać kilka miesięcy za granicą;) Ciekawe co uda się zrealizować :) Życzę wszystkim spełnienia postanowień w nowym 2018 roku.

Konto usunięte

2017-12-17 19:05

Haha coś w tym jest, że im mniej planujemy to więcej się nam spełnia, a jak coś sobie postanowimy to nie zawsze to wychodzi :) Życzę nam wszystkim kobietki dużo luzu i szczęścia w tym nowym roku :)

2017-12-17 14:04

Kochane życzę Wam wszystkim, aby wszystkie postanowienia noworoczne, które sobie postanowicie udało się wykonać. :) Oraz żeby Wasze marzenia i plany również jak najszybciej się spełniły! :) A najważniejsze żebyście Wy i Wasza rodzinka byli zdrowi czego życzę Wam i Sobie też, bo jeśli zdrowie będzie to reszta marzeń się spełnią na pewno. :) A Tobie mommylittlelove żeby mąż bardziej Cię wspierał i żebyś cieszyła się z nawet drobnych rzeczy, nie ma sensu tracić życia na smutek i nerwy. :)

2017-12-17 13:37

A ja mam pare. 1. Zeby wszystko bylo dobrze z mojw coreczka ( chociaz moze stwierdzi ze chce sie urodzic jeszcze w tym roku). 2. Chcialabym schudnac po ciazy bo na pewno cos nie cos mi zostanie 3. Pojsc na kurs niemieckiego na poziom b2 i c1. Sa tubtakie fajne kursy dla matek z dziecmi. Dzireczyny zycze wam zeby wszystko co sobie zaplanowalyscie sie spelnilo :-)