Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Nasze postanowienia na 2018 rok

Data utworzenia : 2017-12-16 08:38 | Ostatni komentarz 2017-12-20 22:17

Kinga666

1236 Odsłony
33 Komentarze

Hej Mamusie ;-) Tak sobie pomyślałam, że założę wątek z postanowieniami noworocznymi. Pewnie nie tylko ja takie mam a wątek może okazać się pomocny przez caly kolejny rok kiedy to będziemy dążyć do swoich postanowień :-). Macie już takie? :-) Ja mam kilka :-). Zacznę od tych najważniejszych 1. Zajść w drugą ciążę. Planuję w sierpniu kiedy Natan skończy rok :-) 2. Wyprowadzić się. Marzy mi się zamieszkanie w Zamościu, mam nadzieję że uda mi się to zrobić w pierwszej połowie roku. 3. Schudnąć około 10km. Ale o tym obszernie już napisałam w innym wątku :-) 4. Zdać prawo jazdy. Cały czas z tym zwlekam To takie najważniejsze plany :-) Jestem bardzo ciekawa waszych noworocznych postanowień :-)

2017-12-17 10:42

Ja mam tylko jedno. Jeśli uda mi się je wykonać będę mega szczęśliwa. Być mniej rozrzutną i bardziej oszczędna. Zawsze obkupuje syna niepotrzebnie, bo sama w dzieciństwie niewiele miałam. Wszystko z najwyższej półki, a przecież można kupić dobrze i taniej, a za zaoszczędzone pieniądze pojechać na urlop, albo odłożyć :) Taki cel ha

2017-12-17 10:00

1. Kolejna ciąża - najważniejsze postanowienie na ten rok! :) 2. Troszę więcej się ruszać, zacząć regularnie ćwiczyć 3. Znaleźć trochę czasu dla siebie i zapisać się na kurs francuskiego - takie moje małe marzenie

2017-12-17 06:00

Ja mam kilka postanowień noworocznych. Mogłyby się spełnić nie napiszę bo jeżeli nie uda mi się zrealizować to będzie mi głupio przed Wami. Ale pod koniec roku Wam zdradzę które udało się zrealizować:P . A moim malutkim a zarazem największym marzeniem jest aby Bastuś był zdrowy bo to jest dla mnie najważniejsze. Kochane trzymam kciuki by wasze postanowienia w tym roku się spełniły. Walczcie o swoje plany i marzenia aby się spełniły. A wtedy satysfakcja że się udało i odrazu doda nam to skrzydeł. Powodzenia

2017-12-16 19:46

Ja bym chciała hym. 1. Żeby mąż mnie więcej wspierał. 2. Żebym była szczęśliwa i żebym umiał się cieszyć ze zwykłych rzeczy. 3. Parę kilo mniej -tez fajny pomysł Niby nic wielkiego. Ale jakoś by się przydało więcej szczęścia w życiu.

Konto usunięte

2017-12-16 19:18

Ja nie mam nigdy żadnych postanowień ponieważ jak kiedyś miałam to i tak ich nie realizowałam. Więc teraz nic takiego nie robie i nie ma żadnej presji : )

2017-12-16 15:15

Dziewczyny życzę Wam, aby wszystkie postanowienia sie spełniły:) Ja nawet o postanowieniach nie myślałam. Przyszły rok raczej będę chciała spędzić na luzie :) a tak naprawdę zobaczymy co przyniesie ten kolejny rok :)

Konto usunięte

2017-12-16 15:04

U mnie to: 1. Zdążyć z remontem przed rozwiązaniem. 2. Czuc się dobrze w nowym domku. 3. Przypomnieć sobie co nieco z włoskiego. 4. Więcej czytać, bo tyle mam wspaniałych kryminałów, a wiele z nich zalega.

2017-12-16 14:22

Haha to ja też bym chciała zrzucić trochę :) i w końcu do dentysty się wybrać ale z tym ciężko będzie Oby wasze postanowienia się spełniły