Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Wielkanoc

Data utworzenia : 2017-04-09 22:18 | Ostatni komentarz 2017-04-21 23:53

Mama_Arka_Martynki

2763 Odsłony
75 Komentarze

Jak spędzanie Wielkanocne Święta? U nas już trochę nerwowo, bo teściowa narzeka, że wszystko na jej głowie, że się nie wyrobi, ale nie porozmawia z nami, czy może coś pomóc, potem foch i zmęczenie wielkie przy stole. To samo męża siostra obolała i wiecznie zmęczona (jest samotna) i "bo ona musiała zrobić tyle mazurków". Co roku robi niezjadliwe gorzkie w smaku mazurki i rozdaje znajomym. Do tego w pracy ciężko, nie wysypia się... A co my mamy powiedzieć przy dwulatku i czteromiesiecznym dziecku. Zapewne najpierw pójdziemy na śniadanie do teściów, potem do mojej mamy, a na koniec teście i rodzeństwo męża przyjadą do nas. Jeszcze zajedziemy na cmentarz do mojego taty. nie ukrywam, że niechętnie będę się ruszać z domu z czteromiesiecznym dzieckiem. A jak Wy spędzanie Święta?

2017-04-21 23:53

U nas też dzisiaj w miarę ciepło nawet 10 stopni się pokazało ale wiatr jest zimny. Darka ja zimowych nie wyciągam. Nie zapraszam tej pogody na dłużej. :)

2017-04-21 23:18

No pogoda nie rozpieszcza...dzisiaj 0 stopni rano....a przez dzień całe 6....mamy koniec kwietnia a tutaj taka temperatura.... A mnie czekają mega porządki w szafie syna.Tak go pociągło że wszystkie koszulki z długim rękawem ma tak obcisłe i krótkie że szok....musze kartony ze sklepu wziąć żeby to pochować....wydawało mi się że jeszcze w tym pochodzi no ale cóż,dupka urosła ;) Mój mąż wyciągnał z powrotem kurtkę zimową i buty.Ja nie zamierzam ;)

2017-04-20 11:01

Oj Moona to szkoda, u nas co dzień zimno i biało na niebie, ale ani deszczu ani śniegu, trochę wiatru, ale wychodzę z dziećmi na godzinę codziennie. Małą w wózku opatulam i wieszam kocyk na gondoli tylko małe okienko zostawiam i tyle, śpi pięknie :) a ja mogę się z Arkiem pobawić na dworze

2017-04-20 09:23

U nas wczoraj padał śnieg i nasypało go dość sporo, aż było biało....... prawie jak w zimie... Na termometrze było -3 stopnie ....i do tego strasznie wiało. Dziś jest już lepiej termometr wskazuje 0 stopni wiatr wieje mniej....ale i tak jest zimno..

2017-04-20 09:19

No jeszcze chwila jest do końca miesiąca :( Oby od Maja było juz cieplutko... tak strasznie nie lubię zimy ani zimna jestem ciepłolubna :)

2017-04-20 09:17

U mnie codziennie rano swieci słońce teraz zaszło i jest 3 stopnie aktualnie a ma być 6 ale jest zimno wieje nieprzyjemnie :/

2017-04-20 09:02

Oj dziewczyny nie chce Was martwić ale pogoda ma być taka do d... Do końca miesiąca.

2017-04-20 09:00

Ja nawet nie sprawdziłam Ile było rano. Na dworze było strasznie zimno nie dało się w ogóle spacerować.. U nas obyło się bez śniegu całe szczęście. Dzisiaj niby też jest chłodno ale dalej nie ma śniegu ani deszczu więc super :) Kiedy wróci ta piękna cudowna słoneczna pogoda??