Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Mąż, narzeczony, partner.

Data utworzenia : 2017-02-05 11:05 | Ostatni komentarz 2022-03-01 11:13

Daria.S

2917 Odsłony
108 Komentarze

Nie wiem czy jest już taki wątek, jeśli tak to mnie odeslijcie, jeśli nie to myślę że pora na niego. Piszcie tu o mężczyznach w swoim życiu. Czy pomagają wam w domu i przy wychowywaniu dzieci? Może wręcz przeciwnie nie możecie na nich liczyc? Tu będzie można się facetem pochwalić albo pożalić. ----- Witam mam takie pytanie czy wam też tatuś dziecka nie pomaga w opiece nad nim. Ja sama muszę zajmować się dzieckiem bo tatuś twierdzi że ma za duże ręce i boi się że zrobi dziecku krzywdę. Już nie wiem co mam zrobić by choć trochę pomagał. Pozdrawiam

2017-02-05 13:11

Jeśli o mnie chodzi to nie do końca jestem zadowolona ze swojego męża:-( bardzo mało pomaga w domu nie mam z nim wsparcia nie umie rozmawiać. Co do dziecka wiem że syna kocha bardzo ale czynności przy nim też sobie wybiera raczej wszystko robię ja. Pieluchm nie zmieni w nocy nie wstanie na spacer to trzeba wygonić i nie zawsze się da. Czas na zabawie też nie bardzo bo raczej tylko go pilnuje albo włączy bajki lub piosenki

2017-02-05 12:53

Justyna w takim razie jestem tu chyba jeszcze za krótko bo nie zauważyłam ;)

2017-02-05 11:43

Ha ha Daria prawie w każdym wątku przewija się żalemie i chwalenie facetów ale osobnego chyba nie ma

2017-02-05 11:12

Przyznam się wam szczerze że ja cieszę się że mam takiego męża i nigdy nie zamieniła bym go na innego (mimo że w pakiecie dostałam teściową). Pan mąż bardzo dużo pracuje a od kiedy na świecie pojawili się chłopcy mam wrażenie że pracuje jeszcze więcej. Z początku myślałam że nie chce siedzieć w domu ze mną i dziećmi bo to masa nowych obowiązków. Teraz wiem że pracuje tyle bo zwyczajnie chce żeby nam było lepiej a za nami tęskni niesamowicie. Może nie powtarza 40 razy dziennie jak bardzo mnie kocha, nie obsypujemy kwiatami i prezentami, ale widzę to w każdym jego geście. Pomaga przy dzieciach kiedy tylko może, wiem że lepiej trafić nie mogłam.