Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Odchudzam sie walczę o lepsze jutro kto ze mną???

Data utworzenia : 2016-07-19 10:54 | Ostatni komentarz 2022-11-01 20:53

0202oliwcia

8749 Odsłony
171 Komentarze

Witajcie kochane Mamy Lovinkowe :-) wzięłam się w końcu za siebie :-) muszę zgubić sporo kilogramów niestety przez ta sytuacje u mnie z poronieniami dużo przytyłam czuje się z tym źle nawet nie mogę patrzeć na siebie w lustro (mam wrażenie że zaraz pęknie) waga początkowa 78 kg teraz po miesiącu 74,8 wiem że to nie jest wcale dużo ale już cieszy :-) która z mamusiek ma taki problem i przyłącza się do mnie możemy się wspólnie wspierać motywować i raportować swoje osiągnięcia aby zwiększyć swoją motywacje jak to mówią w Kupie Raźniej :-)

2022-11-01 20:53

Ania masz rację systematyczność i regularność na pewno pomogą nam osiągnąć dobre rezultaty!

2022-10-31 23:13

Według mnie najlepsza dieta to taka w której jemy rozsądnie, zdrowo, regularnie i z umiarem, unikając śmieciowego żarcia i przekąsek niezdrowych, wtedy każdy dzień jest normalny a nie czujemy się ogarniczeni bo dieta.. wiadomo małe wyjątki mogą być:) do tego ruch, a efekty same przychodzą 

2022-10-30 19:58

Przucupnę sobie jeśli można ;) Mam do zrzucenia dużo, dużo.

Też zaczęłam odchudzanie ale zupełnie inaczej niż do tej pory. Nie ma głodówek i wiecznego ssania. Jem codziennie jakieś 1800-2000kcal i przy tej ilości najadam się do syta. Oczywiście nie mówię o akcjach przed okresowych, bo wiadomo jak to w tych dniach bywa - niestety. Do ćwiczeń mam średni zapał i czas. Podziwiam te, które konsekwentnie trzymają się treningów. Ja ćwiczenia zastąpiłam sauną karbonową. Najpierw chodziłam do salonu, a od dwóch tygodni mam już swoją. Chudnę jakieś 1,5-2,5kg tygodniowo. Skóra ładnie się wygładziła, a cellulitu już prawie nie ma. Pewnie gdyby nie moje cukierkowe akcje, to już byłoby mnie mniej ale mam czasami takie jazdy, że nie jestem w stanie się powstrzymać. Gdybym jeszcze potrafiła ruszyć tyłek. Na razie jednak cieszę się z regularnych ubytków i marzę żeby w końcu wbić się w jeansy i krótką bluzkę.

2022-09-26 14:57

Ja znowu chce przytyć ale jestem z tobą i wierzę że się uda . Silna wola i nastawienie to już dużo . Na początku odrzuć produkty mączne słodycze i tłuste potrawy a zobaczysz że szybko ci pójdzie no i jedz skromniejsze porcje a efekty będą widoczne 

2022-09-26 13:57

najgorszy jest grudzień z nowymrokiem dużo światecznego czasu ciastka pieczenie;) dobre jadło jednym słowem;)

w ubiegłym roku mówiłam sobie wezme sie za siebie po 1 stycznia;) niby po 1 potem po 10 itd.. ale jakos przyszedł czas i zaczełam sobie stopniowo ograniczać jedzonko ;) waga spada powoli bo i po co szybko;) teraz mam wage przy której bym mogła zostać ale tak sie zastanawiam czy uda mi sie jescze tak ze 3-4 kg zwalić na poczet nadchodzacych swiat;D 

tak jak dziewczyny pisza ograniczac weglowodany dużo to daje słodkie cukier podobnie herbata z łyżeczka cukru nie różni sie zbyt wiele od tej co ma 2;) wiec jeśli nie całkowicie to chodziaż czesciowo na poczatek;) ja np.kompoty czy owocowe herbaty pije bez cukru;) 

fajnei jak w domu nie ma łasuchów i te osoby również idą z dieta razem z nami bo niestety wystarczy batonik dziś jutro a potem to już jak w transie go szukamy kolejnego dnia ;) a tak do kawusi ;D

2022-09-26 12:33

ja też mam w planach :) trzymam kciuki za ciebie! :)

Konto usunięte

2022-09-26 10:25

Organicz węglowodany , wyłącz choćby w jednym posiłku dziennie . Unikaj cukru, słodyczy , tłustych potraw i fast foodow. Zrezygnuj z margaryny do kanapek , ogranicz zużycie oleju w przygotowaniu potraw. Lepiej na stałe takie małe kroki niż diety cuda .

https://loremvit.pl/herbaty-na-odchudzanie/

Na tej stronie jest przegląd skutecznych ziół na odchudzanie - warto jest je właczyć do diety. 

Polecam treningi YouTube. Sama trenuje z pamela reif ale możesz poszukać jakiś polskich youtuberek. Wystarczy mata do ćwiczeń.

Poza tym bieganie po okolicy.

W ciąży przytulam 18 kg 

obecnie -6 kg w stosunku do wagi sprzed ciąży.

2022-03-24 07:42

Nonblonde najważniejsza jest jednak systematyczność.