Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Nasze postanowienia na 2018 rok

Data utworzenia : 2017-12-16 08:38 | Ostatni komentarz 2017-12-20 22:17

Kinga666

1232 Odsłony
33 Komentarze

Hej Mamusie ;-) Tak sobie pomyślałam, że założę wątek z postanowieniami noworocznymi. Pewnie nie tylko ja takie mam a wątek może okazać się pomocny przez caly kolejny rok kiedy to będziemy dążyć do swoich postanowień :-). Macie już takie? :-) Ja mam kilka :-). Zacznę od tych najważniejszych 1. Zajść w drugą ciążę. Planuję w sierpniu kiedy Natan skończy rok :-) 2. Wyprowadzić się. Marzy mi się zamieszkanie w Zamościu, mam nadzieję że uda mi się to zrobić w pierwszej połowie roku. 3. Schudnąć około 10km. Ale o tym obszernie już napisałam w innym wątku :-) 4. Zdać prawo jazdy. Cały czas z tym zwlekam To takie najważniejsze plany :-) Jestem bardzo ciekawa waszych noworocznych postanowień :-)

2017-12-16 09:55

Moje postanowienia Noworoczne to: 1) Zrzucić zbędne kilogramy, bo te po ciąży na pewno zostaną. Także muszę wziąć się za Siebie. 2) Chcemy z mężem w końcu dokończyć łazienkę, bo ciągle brakuje czasu, mąż w rozjazdach, a marzy mi się kąpiel już w nowej wannie. ☺ 3) Spędzać z synkiem i mężem jak najwięcej czasu wspólnie teraz będzie to możliwe, bo mąż nie będzie już wyjeżdżał na delegację, kiedy dzidziuś będzie już na Świecie także jestem bardzo szczęśliwa, bo rozłąki na kilka tygodni to nic przyjemnego. ☺ Kinga666, trzymam kciuki za Ciebie, żebyś zaszła w ciążę tak jak planujesz, aby marzenie o przeprowadzce spełniło się jak najszybciej, oraz żebyś zdała prawo jazdy za pierwszym razem i nie stresowała się, bo szkoda Twoich nerwów i tak będzie wszystko jak najlepiej i nie obejrzysz się jak będziesz szarżować po drogach. A prawo jazdy na prawdę Ci się przyda. Najgorsze są początki, ale kiedy już zaczniesz potem poleci, bo będziesz miała motywacje, że musisz dokończyć żeby potem mieć upragniony dowód prawa jazdy.☺