Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja majowa 2023

Data utworzenia : 2023-06-23 10:41 | Ostatni komentarz 2023-10-31 09:31

Wątek edytowany: 2023-06-23 11:09

Redakcja LOVI

1679 Odsłony
110 Komentarze

Dziękujemy, że jesteście tak pomocne i aktywne w naszej społeczności #teamLOVI. Z radością ogłaszamy wyniki majowej edycji 2023 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI 

Laktator elektryczny LOVI Expert 3D Pro
LOVI Silikonowe osłonki piersi Skin Touch 2 szt M/L 
LOVI Wkładki laktacyjne DISCREET ELEGANCE 20 szt beżowe

otrzymują:

Anabanana

Lisza

[email protected]

Aniss

patrycja.87.

Mamuśka.

Ann

Idziemka

Doris85

Miła Jagoda

WYRÓŻNIENIE LOVI 

LOVI Silikonowe osłonki piersi Skin Touch 2 szt M/L 
LOVI Wkładki laktacyjne DISCREET ELEGANCE 20 szt beżowe

otrzymują: 

magnolijam32

Mamadokwadratu

XXyyzz

MamaZosii32123

Paula54555

VaLENTINA23

ANIKA00

Fajerka 

MałaZołza

Mama_Wojtusia

Wszystkim serdecznie gratulujemy! Testerki prosimy o napisanie opinii  w wątkach dotyczących opinii wygranych o produktach (po przetestowaniu zestawu).

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

2023-06-28 15:16

Ewcia gratuluje małej panienki i powrotu do domu;) kosz sie nie podoba?;) oj coś mi sie wydaje że moze być stanowcza i Charakterna ;) moze woli czuć sie pewniej I bezpieczniej w ramionach mamy niż spać w koszu;)

powiem ci ze jestem mega ciekawa twojej dzidzi;D buziak od ciotki dla was;D

2023-06-28 13:21 | Post edytowany:2023-06-28 13:24

MałaZołza ja nie miałam w tamtym miesiący nagrody więc nie wiem czy były jakieś maile;P

aż sprawdzę jak ja mam - ale faktycznie też miałam zaznaczone NIE. Teraz zmieniłam. Ciekawe od kiedy to jest? 

2023-06-28 13:15

Tak się teraz zastanawiam... Bo chciałam zrobić wpis w wątku o webinarach i to jest wątek, który sama zakładałam, z tego konta i nawet mam go na liście moich utworzonych wątków a wyświetliło mi przy nim "konto usunięte". I tak zaczęłam grzebać na swoim koncie i się okazuje, że pod danymi i wszystkimi zgodami marketingowymi miałam zaznaczone, że nie wyrażam zgody żeby moje treści były brane pod uwagę przy comiesięcznym konkursie na aktywność. Nie wiem czy to zawsze tak miałam czy się coś stało z ustawieniami i może to dlatego nie otrzymałam paczki. Już sobie to zmieniłam i muszę najwidoczniej napisać do redakcji Lovi z zapytaniem. 

2023-06-28 13:02

Lisza ja sprawdziłam i nie mam nic. Miałam SMS od kuriera GLS o paczce w poniedziałek a nie wczoraj i to była paczka z Canpol. A z Lovi niczego nie dostałam.

Miałyście jakiegoś maila po wynikach i SMS od kuriera?

Czarulka na początku trochę mała płakała jednak ale w końcu przebrałam ja, nakarmilam i nawet fajnie całą noc przespała z przerwami na karmienie.

2023-06-28 12:17

Malazolza my paczuszkę dostaliśmy w poniedziałek 

2023-06-28 11:24 | Post edytowany:2023-06-28 13:10

MałaZołza super, fajnie to wszystko nam opisałaś.

Widzisz jednak ciocia miała rację, że możesz sama urodzić:D czasami one mają dar wywoływania zdarzeń:)

Daj znać jak Wam nocka minęła! Ja już nie pamiętam jak to było:p

A i daj znać jak z paczką? A jakiegoś maila miałaś potwierdzającego, że zgadzasz się na testowanie ? 

2023-06-27 23:12

Dziewczyny już macie paczki z Lovi? Ja tu jestem wypisana do nagrody pocieszenia ale nie dostałam nic... Dziś był kurier GLS ale z paczką z Canpol a z Lovi nie mam, widzę, że miałyście już wczoraj... Nie.mialam ani maila ani SMS. Chyba że lezy gdzieś w domu, może rodzice wczoraj odebrali i gdzieś zostawili, musze spytać. Ale miałam naszykowany stos paczek w jednym miejscu więc przypuszczam, że gdybym dostała to też by tam położyli. No nic, rano się okaże :)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :)

Dziś pierwsza noc przed nami. Młodzi z tatą w sypialni a ja z małą na narożniku w drugim pokoju, ona w tym koszu Mojżesza. Ale coś jej się nie podoba bo co chwilę zaczyna płakać i się zwijać. Jutro musze koniecznie kupić smoczki lovi 0-2 bo nie brałam a mam z Canpol ale weźmie go na chwilę, jak jej przytrzymamy to zacznie ssać i po jakimś czasie wypluwa no i znów płacz. W szpitalu miałam luzy, większość przespała to teraz chyba nadrabia...

2023-06-27 21:18

Mama Być ja mam termin na 26 lipca także zobaczymy kto następny ;-)

MałaZołza gratulacje :-)