Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja majowa 2023

Data utworzenia : 2023-06-23 10:41 | Ostatni komentarz 2023-10-31 09:31

Wątek edytowany: 2023-06-23 11:09

Redakcja LOVI

1678 Odsłony
110 Komentarze

Dziękujemy, że jesteście tak pomocne i aktywne w naszej społeczności #teamLOVI. Z radością ogłaszamy wyniki majowej edycji 2023 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI 

Laktator elektryczny LOVI Expert 3D Pro
LOVI Silikonowe osłonki piersi Skin Touch 2 szt M/L 
LOVI Wkładki laktacyjne DISCREET ELEGANCE 20 szt beżowe

otrzymują:

Anabanana

Lisza

[email protected]

Aniss

patrycja.87.

Mamuśka.

Ann

Idziemka

Doris85

Miła Jagoda

WYRÓŻNIENIE LOVI 

LOVI Silikonowe osłonki piersi Skin Touch 2 szt M/L 
LOVI Wkładki laktacyjne DISCREET ELEGANCE 20 szt beżowe

otrzymują: 

magnolijam32

Mamadokwadratu

XXyyzz

MamaZosii32123

Paula54555

VaLENTINA23

ANIKA00

Fajerka 

MałaZołza

Mama_Wojtusia

Wszystkim serdecznie gratulujemy! Testerki prosimy o napisanie opinii  w wątkach dotyczących opinii wygranych o produktach (po przetestowaniu zestawu).

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

2023-07-03 17:50

Ja też nie dostałam maila, byłam bardzo zaskoczona jak dostałam paczkę od Lovi bo kompletnie się jej nie spodziewałam. Takie niespodzianki to ja lubię. W zeszłym miesiącu byłam tu rzadko przez pracę i remont, w tym postaram się to nadrobić w miarę możliwości.

2023-07-03 13:34

Życzę powodzenia i dużo zdrówka to już lada moment ♥️

2023-06-30 23:18

Ja też tym razem nie miałam żadnego maila tylko od razu info od kuriera... 

Doris to ja wczoraj dostałam skierowanie na cesarkę na 19.07 . To jak doczekamy to będziemy w podobnym czasie w szpitalu ;-)

2023-06-30 21:01

Dzięki dziewczyny :) Pozostaje nam teraz czekac która pierwsza napisze, że już maleństwa są na świecie :) 

Ja też miałam tylko smsa od kuriera w dniu dostawy. I raz w ustawieniach profilu odznaczyła się ta zgoda - nie wiem dlaczego. Także teraz raz na jakiś czas sprawdzam czy jest wszystko dobrze ustawione. 

Kalusia - takie fora to cenna skarbnica wiedzy :) Przy pierwszym dziecku też za bardzo nie miałam rozeznania ile czego trzeba i czy się przyda. Jednak rady innych doświadczonych mam są bezcenne. Wiadomo - u każdego może się sprawdzić co innego, ale jednak z punktu widzenia osób bez żadnego doświadczenia z dziećmi - fajnie posłuchać rad i na ich podstawie dokonac odpowiednich dla nas wyborów :) 

2023-06-30 10:26 | Post edytowany:2023-06-30 10:26

Kalusia oj tak, ja też byłam zielona, ale dzięki webinarum, forum rozum wziął górę nad chce to mieć i dobrze, że nie kupowałam tych zbędnych kołderek itd które i tak się nie przydałyby na samym początku. 

MałaZołza może jeszcze nic straconego? Ja też nie miałam pozaznaczanych tych zgód, a nagrody zazwyczaj docierały? 

2023-06-30 00:54

A to ja miałam tylko sms w sprawie paczki Canpol. Z Lovi nadal nic nie przyszło, więc może na tej liście byłam przez pomyłkę. No szkoda, ale trudno już.

Napisałam maila do redakcji z pytaniem ale nie dostałam odpowiedzi.

Kalusia najlepiej właśnie innych mam popytać bo samemu można nie wiedzieć co warto kupić a co niekoniecznie :)

2023-06-29 18:37

Oj napewno odetchnie bo przy maluchach mnostwo rzeczy do kupienia !

Konto usunięte

2023-06-29 17:14

Doris, trzymamy kciuki, to juz niedługo:)