Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja SIERPNIOWA 2021

Data utworzenia : 2021-09-03 11:10 | Ostatni komentarz 2021-11-10 17:50

Redakcja LOVI

3074 Odsłony
176 Komentarze

Drodzy użytkownicy!

Z przyjemnością ogłaszamy wyniki sierpniowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ -  kapsułę smoczków, kubek 360° i tasiemkę do smoczka z kolekcji Wild Soul otrzymują:

abc11225

Anabanana

aneczkaa006

Anita-1981

Beata1996

ewabrz

Fajerka

mazia1

Monia. 92

Nattalley

WYRÓŻNIENIE -  Kubek 360° z kolekcji Wild Soul otrzymują:

Bliźniaki

[email protected]

dwarazyH

Klaudiamama

MamaPaula

Mamą być

Marta K

PatrycjaP.

Skate

Weronisia2019

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

2021-10-21 17:16

A myślicie ze Gemini to w internetowo a stacjonarnie ceny się od siebie różnią. Bo przez neta kupowałam ale tak o to już nie 

2021-10-20 20:43

Fajerka dzięki za wytłumaczenie, będę wiedziała na przyszłość czym się kierować 😉 mam. Jeszcze trochę czasu ale trzeba już zbierać wiedzę 😉

2021-10-20 19:00

Ja zamawiam z Gemini z odbiorem w aptece albo w Cool point od 40 zł. 

2021-10-20 15:45

Wcziraj była dostawa w Gemini za darmo szkoda ze nie mogłam być na forum i przeczytać tego :(

Ja najczęściej kupuję właśnie takie do których muszę dodać sama mm 

2021-10-20 09:41

Idziemka, dla te bezmleczne są lepsze, bo dodajesz do nich mleko, które podajesz dziecku na co dzień, więc wiesz co podajesz. W mlecznych mleko modyfikowane już jest, ale nie wiesz jakie i nie masz nad tym kontroli. Ja kupowałam synowi Bobovitę, ale właśnie bezmleczną bez cukru, HIPP BIO jaglaną i 5 zbóż, a także Helpa Czary Mary, którą gotujesz na wodzie i możesz dodać do niej mleka, albo podać bez niego. Ogólnie przy wyborze kaszek to się kieruję 3 zasadami: jak najprostszy skład (czyli kasza, ziarna zbóż + ewentualnie witaminy), żeby były bez cukru (bo tych niestety jest na rynku pełno) i żeby była bezmleczna. Czyli kluczowe jest czytanie składu :)

2021-10-19 20:39

Mazia właśnie miałam się pytać gdzie można je kupić, ale dobrze wiedzieć, że w Gemini. 

Ja właśnie dzisiaj mowie zobacze ile to mleko kosztuje co używam dla Miski i w aptece Rosa w Łodzi kosztuje około 45 zł a w Rossmannie czy w biedronce 64�

2021-10-19 20:03

Monia takiemu maluchowi to papki albo zmiksowane owoce do kaszki się daje .

Idziemka ja polecam holle bezmleczne wiadomo jak są mleczne to każda ma substancje słodzącą dodana do mleka modyfikowanego. Bardzo lubię też kaszki z czary Mary, Bobovita ma też BIO kaszki one są bez cukru itp. ja głównie te 3 marki kupowałam teraz małemu zamówiłam już z holle bo dziś apteka Gemini ma darmowa dostawę ,a ja zawsze u nich lub w superpharm zamawiałam bo u mnie w sklepie ze zdrową żywnością 7-8zl było drożej . Najczęściej jednak stosowalam zwykłe kasze i gotowałam, blendowalam 

2021-10-18 20:19

Czyli te bezmleczne są lepsze? Jakiej marki polecacie te kaszki? 

Pytam na przyszłość