Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MARCOWA 2022

Data utworzenia : 2022-04-07 13:12 | Ostatni komentarz 2022-05-11 20:30

Wątek edytowany: 2022-04-07 14:20

Redakcja LOVI

2707 Odsłony
129 Komentarze

Drodzy użytkownicy! 

Z przyjemnością ogłaszamy wyniki marcowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! 

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI : Elektryczny sterylizator parowy z suszarką i smoczki Hey otrzymują: 

Cute.damnn 
Idziemka 
mama.aleksandra 
Mama_Zosi1 
MamaEmmy 
mamaSzymka93 
Mamą być 
misiowa 
myszka9220 
Tofunia 

WYRÓŻNIENIE ––  kapsułę smoczków Hey otrzymują:  

Benio1410 
Monia. 92 
Freya91 
mamaKKD 
Oliwejra 
MamaLaurusa 
Nonblonde 
Oleksandrax3 
Rzekotka 
Xxyyzz 

Wszystkim serdecznie gratulujemy! 
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! 

Pozdrawiamy serdecznie, 
Redakcja LOVI

2022-04-07 16:09

Monia wiem o czym mówisz. Ja o sterylizatorze nawet nie myślałam, ale smoczusie by się przydały bo się udzielałam. 

2022-04-07 16:06

Ale takie jest szczęście właśnie ja nie pisałam może dużo komentarzy ale starałam się by były na temat i wyczerpujące siedzę często na forum a raczej tyle ile mi pozwala i dziecko i po prostu czas , czasem siedzę tzn loguje się ale nie piszę tylko czytam bo ja nie jestem tu tylko dla testów ale też żeby coś pomoc , coś się poradzić czy czegoś dowiedzieć sama nigdy nie wygrałam nagrody głównej i wiadomo smutno ale skoro teraz się nie udało to może za miesiąc ,może za dwa nie podawaj się i walcz dalej 

2022-04-07 15:55 | Post edytowany:2022-04-07 15:58

Kochana ile czasu dziennie spędzasz na forum? Jesteś codziennie? Zwróć uwagę na to, że nie które osoby jak Fajerka były na forum bardzo często. 

Ja napisałam w tym miesiącu blisko 500 komenatrzy i to nie typu "nie" "dokładnie" a nie dostałam nawet smoczków. 

Ja sie nie dziwię, że niektóre osoby są zaskoczone taka ocena w tym miesiącu. 

Drugi raz walczyłam, że tak powiem o sterylizator i ponownie się nie udało. 

Także tutaj nie chodzi o złość a raczej smutek. 

W tym miesiącu jednakże nie będę się udzielać aby dać szansę osobom które potrzebują taki zestaw startowy, bo ja to bym mogła przygarnąć tylko te 2 buteleczki o dużej skali. 

2022-04-07 15:53

No właśnie o to chodzi po co żale wylewać ? Każdy siedzi ile może każdy pisze i się stara ale nie każdy może wygrać , fajerka super z Twojej strony ja jednak uważam że niektórzy zbyt impulsywnie reagują trzeba się starać za miesiąc i może sie wtedy uda nie zawsze się wygrywa 

2022-04-07 15:46

Fajerka bardzo miło z Twojej strony:) pod każdym konkursem są komentarze żale No niestety nie zawsze się wygrywa i trzeba to przyjąć na " klate" i starać się w kolejnym miesiącu 

2022-04-07 15:28

Szkoda że nawet wyróżnienia nie otrzymałam, smoczki by się przydały za dwa miesiące. No nic trudno

2022-04-07 15:08

Fajerka, super z Twojej strony, że dasz szansę komuś komu się przydadzą.

Ja byłam zadowolona ze sterylizatora, ale jak będą także smoczki to cudownie bo 0-3 to idealny rozmiar. Będę miała okazję zobaczyć czy przypasuja. 

Zawsze właśnie tak było, że jak ktoś wygrywał to wszystko co było do testów. 

2022-04-07 14:25

Serdecznie dziękuję, Redakcjo 🙂