Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MARCOWA 2022

Data utworzenia : 2022-04-07 13:12 | Ostatni komentarz 2022-05-11 20:30

Wątek edytowany: 2022-04-07 14:20

Redakcja LOVI

2709 Odsłony
129 Komentarze

Drodzy użytkownicy! 

Z przyjemnością ogłaszamy wyniki marcowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! 

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI : Elektryczny sterylizator parowy z suszarką i smoczki Hey otrzymują: 

Cute.damnn 
Idziemka 
mama.aleksandra 
Mama_Zosi1 
MamaEmmy 
mamaSzymka93 
Mamą być 
misiowa 
myszka9220 
Tofunia 

WYRÓŻNIENIE ––  kapsułę smoczków Hey otrzymują:  

Benio1410 
Monia. 92 
Freya91 
mamaKKD 
Oliwejra 
MamaLaurusa 
Nonblonde 
Oleksandrax3 
Rzekotka 
Xxyyzz 

Wszystkim serdecznie gratulujemy! 
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! 

Pozdrawiamy serdecznie, 
Redakcja LOVI

2022-04-07 20:11 | Post edytowany:2022-04-07 20:17

Popieram niezadowolenie dziewczyn.  Ja akurat nie byłam tak aktywna żeby dostać nagrodę główną ale wyróżnienie za aktywność wydawało mi się że będzie, z resztą widzę że jest kilka dziewczyn co były aktywne, udzielały się i wyróżnienia też nie dostały. A widzę też osoby na liście których nie widziałam. Po prostu jest smutno nie żal. Z resztą same wiecie z kim piszecie. A wyróżnienia są za aktywność, przynajmniej tak jest napisane.

Konto usunięte

2022-04-07 18:26 | Post edytowany:2022-04-07 18:32

Gratuluję wszystkim ♥

2022-04-07 18:14

MamaLaurusa, ja wiem jak to tutaj działa, bo jestem tu od ponad roku i często wygrywałam, bo staram się, żeby moje komentarze były merytoryczne i na pewno w tym miesiącu nie było inaczej. Także o jakość swoich komentarzy to jestem spokojna. Po prostu była duża liczba aktywnych dziewczyn i ciężko każdego nagrodzić. Fajnie, że dostałam wyróżnienie, ale akurat teraz smoczków nawet nie jestem w stanie przetestować, więc z nich zrezygnowałam. A o zestaw startowy nie będę się starać, bo to też się przyda bardziej innym mamom niż mnie�

2022-04-07 17:59

Pięknie dziękuję i gratuluję pozostałym dziewczynom ❤️

2022-04-07 17:24

Nie chcę Cię urazić mówiąc że jakość była gorsza nie zrozum mnie źle ale kiedyś jak był laktator do wygrania siedziałam też dzień w dzień i nie udało mi się mimo że się staralam i tam już jest to nie nasza decyzja też by mi się przydal sterylizator wygrałam cumle ok super cieszę się a w przyszłym miesiącu walczę o butelki i tyle uda się to się uda a tak swoją drogą Lovi czy będzie jakieś wyróżnienie czy tylko te zestawy startowe ?

2022-04-07 17:10

Super dziękuję za wyróżnienie :) 

Też jestem zaskoczona, że nie udało się wygrać głównej nagrody bo przez cały miesiąc zaglądałam tu codziennie. Ale gratuluję pozostałym dziewczyną :) 

2022-04-07 17:00

Ja muszę szczerze przyznać, że byłam zaskoczona nieco, że nie wygrałam sterylizatora, choć w marcu było mnie na forum sporo, a w poprzednim miesiącu wcale mnie dużo nie było i dostałam podgrzewacz. Ale jakiegoś żalu, czy oburzenia nie czuję, tak bywa. 

Monia, już wskoczyłaś na moje miejsce w wyróżnieniach🙂

2022-04-07 16:59

Dziewczyny, co miesiąc to samo. Nie da się wszystkich zadowolić. Tutaj nie chodzi o ilość komentarzy tylko. I kto twierdzi, że jakość tych wybranych była gorsza? 

W poprzednich miesiącach też marzył mi się podgrzewacz, laktator i było mi smutno widząc, że ktoś wygrywa już 2-3 raz to samo. Ja czekam na dzidziusia i bym mogła przetestować, a nie oddawać komuś, albo sprzedawać. Co niestety ma miejsce. Niestety każdemu się nie dogodzi. Teraz się udało i jestem zadowolona, ale nie poddałam się.