Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MARCOWA 2022

Data utworzenia : 2022-04-07 13:12 | Ostatni komentarz 2022-05-11 20:30

Wątek edytowany: 2022-04-07 14:20

Redakcja LOVI

2712 Odsłony
129 Komentarze

Drodzy użytkownicy! 

Z przyjemnością ogłaszamy wyniki marcowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! 

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI : Elektryczny sterylizator parowy z suszarką i smoczki Hey otrzymują: 

Cute.damnn 
Idziemka 
mama.aleksandra 
Mama_Zosi1 
MamaEmmy 
mamaSzymka93 
Mamą być 
misiowa 
myszka9220 
Tofunia 

WYRÓŻNIENIE ––  kapsułę smoczków Hey otrzymują:  

Benio1410 
Monia. 92 
Freya91 
mamaKKD 
Oliwejra 
MamaLaurusa 
Nonblonde 
Oleksandrax3 
Rzekotka 
Xxyyzz 

Wszystkim serdecznie gratulujemy! 
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! 

Pozdrawiamy serdecznie, 
Redakcja LOVI

2022-04-12 20:48

Ja też nie udzielam się w każdym wątku, i może akurat mamy które mniej kojarzę tam się właśnie udzielają? Czasem tak jest, że jest się w 10 do nagrody głównej, czasem do nagrody pocieszenia, a czasem w ogóle się nie dostajemy do testów i nie ma co się zrażać, bo może akurat ktoś więcej się udzielał na forum i poświęcał swój czas. Warto zawsze próbować. 

2022-04-11 17:54

Dokładnie to jest taka loteria. Raz się uda a raz nie. Raz mamy czas i poświęcamy dużo swojego czasu, a czasami jest tak że mimo że byśmy chciałaby to jest z tym czasem bardzo ciężko. Wiadomo przy dzieciach jest ciężko z tym czasem i tym bardziej teraz przed świętami gdzie tej pracy jest coraz więcej.

2022-04-11 16:18

Dlatego mówię że bez sensu się sprzeczać bo ja np mogę kogos nie wiedzieć a ktoś tu udziela w innym watku a ja w innym więc bez sensu nie nam oceniać 

2022-04-08 22:37

Mama Laurusa ciężko jest oceniać która ile i gdzie się udziela ja znam wszystkie z wygranych i korzaje czesc z wyróżnionych. Ja nie udzielania się w każdej tematyce bo nie jestem w stanie nie wypowiem się na temat diety czy problemów z starszakami bo mam pol roczną córeczkę pewnie jakbym pochodziła po tematach to bym resztę dziewczyn z listy znalazła :)

2022-04-08 20:17

Ja oczywiście też gratuluję pozostałym Mamom:D

2022-04-08 17:37

Gratulacje dziewczyny ! 

2022-04-08 00:28

Ja mam listę dziewczyn które faktycznie widzę na forum i takie które mniej ale nie mnie oceniać bo w momencie jak wchodzę na dany post ktoś mógł napisać komentarz na czwartej stronie a mi się wyświetla pierwsza więc nie mogę powiedzieć że ta czy ta się udziela czy ta i ta nie bo po pierwsze nie mój interes kto ile czasu na forum przeznacza a po drugie tak jak mówię to że ja nie widzę akurat w danym momencie danej osoby nie znaczy że nie komentuje ona sama wróciłam po dłużej przerwie i zaczęłam się udzielać na tyle na ile jestem w stanie ale nie powiem że liczyłam na główną nagrodę bo nie i wydawało by mi sie to nie sprawiedliwe gdybym ja wygrała bo wchodziłam w wolnej chwili owszem co dzień ale raz dodalam 1 komentarz a raz 5. Nie da się wszystkim dogodzić owszem ale liczę że jak nie tym to następnym razem będziecie zadowolone i tak jak mówię nie ten miesiąc to może kolejny zależy co komu podejdzie 

2022-04-07 21:49

No trudno tak musi być. 

Kochana tutaj nie chodzi o to że w następnym miesiącu się uda, bo mi nie zależy na testowaniu tego zestawu startowego. Zależało mi na sterylizatorze - 2 razy się starałam i się nie udało. 

Chociaż napisałam wiele komentarzy raczej merytorycznych i pomocnych to się nie udało. 

Może jeszcze kiedyś będzie do Testowania sterylizator i się uda. 

Do 3 razy sztuka jak to się mówi. 

Nie mam do nikogo żalu oczywiście tylko jest mi trochę przykro