Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MAJ 2017

Data utworzenia : 2017-06-06 21:59 | Ostatni komentarz 2017-09-12 13:16

Redakcja LOVI

3801 Odsłony
69 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki MAJOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – kolorowe wkładki laktacyjne, butelki Medical+ w nowej odsłonie, minismoczki i osłonki piersi - otrzymują: aleks1983 Darka17772 emmkao Ewcia88 gabilabi Kasia.S magros Mama_Arka_Martynki Marta.Wroblewska Zabusia90 WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: 3zuza3 angel8130 Ewelaa Ewelina.Sz. Kinga666 Martak Michalina-1992 rewers342 Silver90 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-06-08 15:30

A widzisz rewers to cieszę się ogromnie że Facebooka nie mam, ja nie lubię hejtów, te dziwne czasami docinki są niepotrzebne. Wiadomo że każdy z nas ma swoje sprawdzone sposoby i kiedy się nimi dzielimy możemy w ten sposób pomóc innym i na odwrót.

2017-06-08 15:19

Gabi na fb byłam na 2 grupach oczekujac pl i karmienie piersia i tam jak sie napisało to dziewczyny potrafiły zmieszać z błotem. Najbardziej hejtowaly jak sie napisało ze daje sie butle jakby nie wiadomo jaka krzywde sie dziecku robiło. Szukalam tam porady a znalazłam tylko glupie docinki. Dopiero tu na lovi dostalam to czego oczekiwalam- rozmowy, zrozumienia i pomocy.

2017-06-08 14:57

Rewers ja jestem na forum chyba od marca a już wiele skorzystałam, dziewczyny swoim doświadczeniem pomogły mi i to bardzo, ja lubię tu być ponieważ jest odzew że stron innych osób, kiedyś próbowałam się udzielać na innym forum ale tam to ktoś się pojawił i zaraz znikał i w ogóle nie chcieli za bardzo się wypowiadać na forum tylko zaraz tworzyli prywatne facebookowskie strony (ja Facebooka nie mam więc już więcej kontaktu z nimi nie miałam)

2017-06-08 14:51

Brawo MY,a ja nie widziałam wczesniej tego postu... Na pewno wszystko sie przyda... Dziękuję i gratulacje dla wszystkich Lovinkowych Mamusiek

2017-06-08 14:48

Dla mnie forum to nie tylko nagrody. Jest to super miejsce ktore wręcz uzaleznia, bardzo dużo wiedzy tutaj zdobyłam i z każdym problemem juz nie pisze do wujka google tylko do mamusiek bo kto jak nie wy wie lepiej? Każdy maluszek jest inny ale czasem problemy mamy te same. Dobrze ze to forum istnieje i ze sa w nim taki fajne babki ;)

2017-06-08 12:16

Pamietam, ze jak dolaczylam do trgo forum to lista zwyciezcow wygladala zupelnie inaczej. Staz nie ma tu nic do rzeczy, choc im dluzej tu siedzimy tym wiecej wiemy, dzieki temu i my mozemy sie dzielic wiedza i byc pomocne ;)

2017-06-08 10:27

Forum Lovi to przede wszystkim ogromne źródło wiedzy dla wszystkim obecnych i przyszłych rodziców, poza tym miłe pogawędki i atmosfera. Również bardzo dziękuję i gratuluje pozostałym uczestniczkom i współforumowiczkom.

2017-06-08 10:26

LOVI, Wasze forum to miejsce, gdzie w końcu mogę dowiedzieć się rzetelnych i sensownych informacji, a zarazem pomóc tym co już wiem i w czym mam doświadczenie. A nagrody to tylko miły dodatek do całości. Słyszałam od swoich koleżanek mam, że produkty LOVI są najlepsze, więc chętnie będę testować Wasze produkty i czytać o nich opinie :)