Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MAJ 2017

Data utworzenia : 2017-06-06 21:59 | Ostatni komentarz 2017-09-12 13:16

Redakcja LOVI

3796 Odsłony
69 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki MAJOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – kolorowe wkładki laktacyjne, butelki Medical+ w nowej odsłonie, minismoczki i osłonki piersi - otrzymują: aleks1983 Darka17772 emmkao Ewcia88 gabilabi Kasia.S magros Mama_Arka_Martynki Marta.Wroblewska Zabusia90 WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: 3zuza3 angel8130 Ewelaa Ewelina.Sz. Kinga666 Martak Michalina-1992 rewers342 Silver90 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-06-14 13:08

Do mnie również dotarła przed chwilą przesyłka i jestem bardzo wdzięczna i szczęśliwa Lovi dziękuję ;) a te smokusie przecudne i ten napis,, my Little love " no cudowne :)

2017-06-14 13:06

My juz tez mamy przesylke ;) super te wkładki i niespodzianka bo dwa kolory. Myslalam ze tylko jedno opakowanie bedzie ;)

2017-06-14 11:29

Dotarła do mnie przesyłka, jak zwykle szybko i bez problemu:)

2017-06-13 08:59

Większość z Was jest tu dłużej na forum niż ja, niektóre nawet znacznie dłużej. Jest wspaniale. Oczywiście ogrom wiedzy i doświadczeń innych mam, ale też Wasze historie, Wasze wspomnienia porodów, czy nawet porody dziewczyn które teraz rodzą (jak aleks czy wcześniej Marta) i które przeżywamy razem z Wami (i przez to też w jakiś sposób jeszcze bardziej przygotowujemy się do swojego porodu). Ogólnie jest świetnie i nie dziwię się, że np oliwcia jest tu już ponad 4 lata (pewnie szybciutko zleciało). Ale tak jak pisze magros, przykre to, że może niektórzy pojawiają się na forum tylko ze względu na nagrodę. Jest cała masa różnych for, ale nie wiem czy gdziekolwiek nagradzana jest aktywność i cenne wpisy, więc to tym bardziej milo że Lovi tak nas docenia i nagradza, bo nie ma żadnego obowiązku co do tego. Więc doceńmy to. Lovi, dziękujemy.

2017-06-12 14:12

kochane ja jestem już ponad 4 latka :-)

2017-06-12 12:21

U mnie jest podobnie - do Lovi dołączyłam jakoś w marcu a na forum zaczęłam udzielać się dopiero w maju gdy zbiegło mi się trochę problemów i szukałam pomocy i od tamtego momentu zaczęłam się udzielać. Ale też pisze tylko wtedy gdy coś wiem i mogę poradzić, a tak to tylko czytam innych wpisy ;) Teraz jestem co kilka dni bo z dwójką dzieci i domem na głowie już czasu wolnego mniej. Wieczorem bym mogła ale znowu męża zaniedbać nie można he he ;) podziwiam mamy tutaj które są aktywne i mają dwójkę lub więcej ;) brawo dla Was dziewczyny ;)

2017-06-10 13:48

Ja jestem tu od marca tego roku i raz jest mnie więcej a raz mniej ponieważ nie w każdym wątku mogę coś poradzić, teraz powstało wiele nowych wątków ale niektóre są mi obce, i wówczas nie mam zdania na jakiś temat. a nie chcę na siłę coś pisać byle dla nagrody to nie ma sensu.

2017-06-10 13:12

Ewelinka, ja mam krotszy staz, bo dopiero we wrzesniu 2016 dolaczylam, a tez juz sie tu sporo mam przewinelo i pamietam jeszcze nicki niektorych mam ktore teraz zupelnie zniknely z forum. Z jedna odnalazlysmy sie na facebooku :) (Malgosia L, moze kojarzysz ;) ) To tez prawda ze wiele mam sie pojawilo, niektore sa mega aktywne, ruch na forum coraz wiekszy - ale przeciez o to chodzi :) Zgadzam sie tez ze Redakcja staje na wysokosci zadania, nie wygrywaja nagrod uzytkowniczki piszace posty bez ladu i skladu. W tym miesiacu nagroda naprawde przednia, bedzie sie dzialo na forum, to na pewno. :) Kasiu pamietam ze w listopadzie gdy do wygrania byl laktatoe dolaczylo do nas bardzo duzo mam, ale niektore zostaly z nami i staly sie niemal nieodlaczna czescia forum; wiec mysle ze i tym razem na pewni kilka mam zostanie z nami i wpisze sie w zycie forum :)